Ioan Andone, dezamăgit de propriii jucători

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul CFR-ului şi-a certat elevii după amicalul cu Benfica, încheiat la egalitate, scor 2-2. "Fălcosul" nu renunţă la titlu. Amicalul de lux dintre CFR şi Benfica, ce a marcat

Tehnicianul CFR-ului şi-a certat elevii după amicalul cu Benfica, încheiat la egalitate, scor 2-2. "Fălcosul" nu renunţă la titlu.

Amicalul de lux dintre CFR şi Benfica, ce a marcat aniversarea celor 100 de ani de existenţă a clubului ardelean, s-a terminat la egalitate, scor 2-2. Vedetele lui Andone, Semedo, Dany şi Diddy, nu au fost mai prejos decât fotbalişti cu nume precum Rui Costa, Simao sau Fernandes.

Dacă toată lumea credea că partida dintre cele două echipe înfrăţite va fi una în care jucătorii se vor proteja, iar rezultatul nu va conta în mare măsură, realitatea în teren a fost alta. Fotbaliştii ambelor echipe şi-au dorit cu orice preţ victoria, iar scorul final a fost unul echitabil.

La final, antrenorul CFR-ului, Ioan Andone, s-a declarat nemulţumit de atitudinea unor jucători. "A fost un meci spectaculos, iar eu mi-am fixat deja primul 11. Sunt puţin dezamăgit de unii dintre jucătorii mei, care ar fi trebuit să dea totul. Se puteau marca mai multe goluri. Oricum am un lot care se va bate la titlu".

Dany, pariul lui Andone Marcatorul primului gol în meciul cu lusitanii, Dany, a venit la echipa din cartierul Gruia în iarna acestui an de la echipa portugheză Pacos Ferreira, însă a prins foarte puţin echipa antrenată de Bergodi.

Odată cu instalarea lui Andone pe banca tehnică, fotbalistul a evoluat ca titular în partidele din pregătire, iar în meciul aniversării centenarului a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

La finalul meciului, portarul echipei feroviare, Eduard Stăncioiu, a apărut cu o bentiţă, groasă de 20 de cm, care se poartă doar la temperaturi sub 0 grade. Aflaţi în autocar, Simao şi compania s-au amuzat minute în şir.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite