Ioan Andone face curăţenie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, va renunţa la unii dintre jucători în zilele următoare, înaintea plecării în cel de-al doilea cantonament al verii. Ardelenii au învins miercuri

Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, va renunţa la unii dintre jucători în zilele următoare, înaintea plecării în cel de-al doilea cantonament al verii. Ardelenii au învins miercuri cu 3-2 pe Dinamo Kiev, în cel de-al doilea meci de pregătire jucat în Austria.

"Fotbaliştii aduşi sunt buni, să vedem care se integrează cel mai repede. Sunt jucători la care voi renunţa şi pe care n-o să-i vedeţi la următorul cantonament", a avertizat Andone, care l-a atenţionat pe portughezul Semedo: ,,Dacă e mai bun decât Kone sau decât Trică, va fi titular, cum a fost şi sezonul trecut. Să muncească!" Lusitanul nu a semnat încă prelungirea contractului şi este aproape să părăsească echipa. O posibilă destinaţie pentru Semedo ar putea fi Steaua.

Pleşan stă cinci zile

Mijlocaşul stelist Mihăiţă Pleşan s-a accidentat în meciul de pregătire pe care roş-albaştrii l-au câştigat cu 3-1 în faţa Austriei Karnten.

Fotbalistul va fi indisponibil în jur de cinci zile şi va rata meciul amical pe care Steaua îl va disputa cu Red Bull Salzburg, astăzi, la ora 20.00, transmis în direct la Sport.ro.

Sunt jucători la care voi renunţa şi pe care n-o să-i vedeţi la următorul cantonament. Dacă Semedo e mai bun decât Kone sau decât Trică, va fi titular, cum a fost şi sezonul trecut.
Ioan Andone,
antrenor CFR Cluj

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite