Invincibilii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Întâlnirea Diaconu - Henry are loc azi, de la ora 20.30, în direct la ProTv Diaconu şi Henry, cunoscuţi pentru invincibilitatea lor, s-au aflat pentru prima oară faţă în faţă joi,

Întâlnirea Diaconu - Henry are loc azi, de la ora 20.30, în direct la ProTv

Diaconu şi Henry, cunoscuţi pentru invincibilitatea lor, s-au aflat pentru prima oară faţă în faţă joi, la conferinţa de presă. Amândoi au fost discreţi şi nu au oferit declaraţii războinice. Ieri, s-au întâlnit din nou. La cântarul oficial. Nici de această dată nu au ieşit scântei.

Au aşteptat cuminţi până şi-au auzit numele strigat, după care au urcat pe cântar. În tabăra noastră, emoţiile erau puternice. Cu 24 de ore înainte, "Rechinul" declarase că mai are de slăbit două kilograme. Se repeta oare povestea cu Leonard Doroftei? Din fericire... nu.

Diaconu a cântărit 79,035 kg, cu 344 de grame mai puţin decât maximul admis. Şi americanul s-a încadrat fără probleme, cântarul indicând 78,950 kg. "Multă lume crede că va fi un meci scurt, pentru că suntem doi boxeri puternici, care caută lovitura de KO.

Dacă aceasta nu va veni, vom sta în ring şi 12 reprize", a spus românul, care nu a dorit să dezvăluie planul prin care îl va învinge pe Henry. "Am un plan de meci pe care l-am făcut împreună cu antrenorul meu şi îl voi pune în aplicare în ring, nu-l putem divulga înainte. Va rămâne secretul nostru până la meci", a mai afirmat "Rechinul".

Diaconu încasează 600.000 de euro

Diaconu va încasa la acest meci cea mai mare bursă a sa din boxul profesionist, suma ridicându-se la circa 600.000 de euro, conform unor surse neoficiale. După cântarul oficial, antrenorul lui Diaconu, Pierre Bouchard, a ales mănuşile cu care românul va boxa astăzi. Mănuşile sunt marca Everlast, foarte subţiri, permiţând lovituri foarte puternice.

Glen Johnson a venit la Bucureşti

La cântarul oficial a fost prezent şi Glen Johnson, cel care a fost învins săptămâna trecută de Chad Dawson, campionul en titre la WBC. El a avut numai cuvinte de laudă la adresa românului, despre care a afirmat că este un pugilist puternic.

În altă ordine de idei, supergala "Invincibilii" va fi comentată de nu mai puţin de trei campioni mondiali. Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Mihai Leu se vor afla la microfonul ProTv şi Sport.ro, alături de comentatorul Cosmin Minea. Transmisia de la Gala "Invincibilii" va începe la 18.30 pe Sport.ro şi va continua la ProTv, de la ora 20.30.

Multă lume crede că va fi un meci scurt, pentru că suntem doi boxeri puternici, care caută lovitura de KO. Dacă aceasta nu va veni, vom sta în ring şi 12 reprize.
Adrian Diaconu

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite