Invazie de personalităţi în tribune

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul disputat pe "Lia Manoliu" nu a dus lipsă de VIP-uri. Venite pe ultima sută de metri sau cu mai bine de o oră înainte de fluierul de început, acestea au luat loc la oficială, în tribună

Meciul disputat pe "Lia Manoliu" nu a dus lipsă de VIP-uri. Venite pe ultima sută de metri sau cu mai bine de o oră înainte de fluierul de început, acestea au luat loc la oficială, în tribună sau chiar în galeria Rapidului, iar la final au apreciat, la unison, calitatea meciului. Singurul absent de marcă: preşedintele Traian Băsescu, care era supărat pe finanţatorul Stelei, Gigi Becali.

Premierul nu a stat cu oficialii
Tăriceanu, Copos, Geoană, Videanu, Hrebenciuc, Mircea Lucescu, Rinat Ahmetov, Piţurcă, Mircea Sandu sunt doar câteva dintre personajele care au luat cu asalt Stadionul Naţional. Dintre aceştia, premierul a refuzat să stea la oficială alături de Becali, după ce acesta l-a jignit în urmă cu câteva zile, şi a luat loc la tribuna I, alături de soţie şi de alţi membri ai guvernului, separat de oamenii din fotbal. Tot o poziţie inedită a ocupat şi George Copos, care a decis să vadă partida din mijlocul galeriei giuleştene. De asemenea, dinamoviştii au fost şi ei bine reprezentaţi, prin Nicolae Badea, Vasile Turcu, Cornel Dinu, dar şi tehnicianul Florin Marin.

Mircea Lucescu: "Mă doare sufletul pentru Răzvan"
La final, Mircea Lucescu a spus că fotbalul românesc a câştigat o echipă pentru viitor, Rapid. "Când se întâmplă ca o echipă care joacă mai bine să piardă, sunt mereu dezamăgit. Rapid a jucat mai bine, Steaua a fost mai puternică în fazele fixe. Rapid a fost mai organizată, dar i-a lipsit finalizarea. Steaua are individualităţi poate mai bune, dar Rapid a avut un joc de ansamblu superior. Mă doare sufletul pentru Răzvan, ştiu cât suferă", a comentat Mircea Lucescu, în timp ce Victor Piţurcă a fost de părere că s-a văzut faptul că Steaua este mai experimentată. "A fost un meci dramatic. Rapid a jucat mai detaşat, dar Steaua a fost totuşi echipa mai valoroasă, s-a văzut în joc. Sigur că o putem vedea în finală", a comentat şi selecţionerul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite