Invazie olandeză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fanii naţionalei lui Van Basten s-au simţit bine în România. Înaintea meciului de aseară, batavii s-au distrat în berăriile din Constanţa. Aproximativ 1.300 de suporteri olandezi erau

Fanii naţionalei lui Van Basten s-au simţit bine în România. Înaintea meciului de aseară, batavii s-au distrat în berăriile din Constanţa.

Aproximativ 1.300 de suporteri olandezi erau aşteptaţi la meciul dintre România şi Olanda, asta dacă batavii au primit numărul de bilete pe care Federaţia Română de Fotbal susţine că le-a oferit suporterilor adversarei.

Ca înainte de toate meciurile "Portocalei mecanice", olandezii s-au întâlnit cu ore bune înainte de fluierul de start. La Constanţa, au profitat şi de preţurile mici la bere şi s-au strâns încă de la ora 14.00 la o berărie, îmbrăcaţi în costume care mai de care mai ciudate. Optimişti, aceştia nu luau în calcul o înfrângere a naţionalei lor, deşi mulţi au mărturisit că România este cel mai puternic adversar din grupă. Distracţia le-a fost stricată într-o anumită măsură de ploaia care s-a abătut ieri asupra Constanţei.

Batavii, fără secrete

Elevii lui Marco van Basten s-au relaxat ieri cu o plimbare pe plajă, mai ales că, având în vedere temperaturile scăzute înregistrate ieri la Constanţa, peisajul semăna izbitor cu cel de la Noordwijk, cantonamentul tradiţional al batavilor, la malul Mării Nordului. Batavii au atras foarte mulţi curioşi, care nu au ratat ocazia de a se fotografia cu ei sau de a le smulge câte un autograf.

În schimb, naţionala României, însoţită peste tot şi de Contra, a preferat biliardul şi bowlingul la un centru de distracţii din Mamaia, sub paza strictă a jandarmilor.

De altfel, ieri nu a făcut decât să se repete scenariul de la antrenamentele oficiale ale celor două echipe. În timp ce jurnaliştii au avut acces la doar 15 minute din antrenamentul lui Piţurcă, fiind nevoiţi să aştepte o oră mai mult decât era prevăzut, antrenamentul lui Van Basten a fost deschis în totalitate. După şedinţa premergătoare, antrenorul olandez a vorbit cu presa într-un cort amenajat lângă stadion, având în vedere că stadionul Farul nu are o sală de conferinţe care să poată face faţa unui număr mare de jurnalişti.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite