Invazia steliştilor în Giuleşti a fost neaşteptat de paşnică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

numărul acestora este de 5-6 ori mai mare, multe dintre ele alegându-se chiar cu dosare penale. Unul dintre cei "urecheaţi" a reuşit să introducă în stadion o petardă, pe care a şi aruncat-o

numărul acestora este de 5-6 ori mai mare, multe dintre ele alegându-se chiar cu dosare penale. Unul dintre cei "urecheaţi" a reuşit să introducă în stadion o petardă, pe care a şi aruncat-o spre teren. La fel ca şi el, câţiva suporteri au încercat să introducă materiale interzise, iar cinci dintre ei au vrut să treacă dincolo de cordoanele de jandarmi cu bilete false.

Singurul dosar penal - pentru un fals agent de pază
Singura sancţiune care intră sub incidenţa legii penale şi care s-a lăsat deja cu întocmirea unui dosar îl are ca personaj principal pe un amic al unui agent de pază. Acesta a forţat accesul la meci folosindu-se de legitimaţia de serviciu a agentului. Omul a fost chiar convingător, explicându-le jandarmilor că este un om-cheie în dispozitivul de pază. Încadrarea faptei la "fals de identitate" îi va aduce impostorului o amendă penală şi o rubrică scrisă în cazierul judiciar. Tot ca o premieră pentru România a fost şi prezenţa a doi observatori UEFA, numai pentru monitorizarea stadionului, ca urmare a faptului că erau aşteptate incidente majore la acest meci.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite