Intrusul croat, erou naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mondialul german a demonstrat că nu numai fotbaliştii pot deveni eroi pe durata competiţiei, ci şi suporterii. Fanul croat care a intrat pe teren în timpul partidei contra Braziliei a fost primit

Mondialul german a demonstrat că nu numai fotbaliştii pot deveni eroi pe durata competiţiei, ci şi suporterii. Fanul croat care a intrat pe teren în timpul partidei contra Braziliei a fost primit cu simpatie la întoarcerea în ţară.
"Eroul" Ante Zuanici este chelner de meserie, dar se afla în şomaj până când gestul său l-a ajutat să-şi găsească imediat o slujbă. "Nu aveam intenţia de a pătrunde pe teren, m-au impulsionat scandările suporterilor. Datorită acestui gest, am primit deja o ofertă de lucru", a declarat Zuanici. Tânărul, în vârstă de 20 de ani, originar din Split, a profitat de un moment de neatenţie a forţelor de ordine, a busculat un voluntar şi a pătruns pe gazonul stadionului din Berlin, în minutul 86 al meciului, provocând întreruperea pentru două minute a partidei. "Eram în transă. Am alergat fără ţintă, iar apoi l-am văzut în faţă pe Dado Prso, căruia i-am sărutat gheata", a afirmat Zuanici pentru cotidianul "Vecernji List". Chiar dacă a primit o amendă de 140 de euro şi i s-a interzis accesul pe stadioanele din Germania pe timpul Cupei Mondiale, suporterul nu regretă nicio clipă gestul făcut.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite