Interes scăzut

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Publicul bucureştean nu s-a înghesuit deocamdată să vadă bolizii la lucru Prima zi a challengerului stradal FIA GT nu a trezit deloc un interes major în rândul bucureştenilor. Deşi au

Publicul bucureştean nu s-a înghesuit deocamdată să vadă bolizii la lucru

Prima zi a challengerului stradal FIA GT nu a trezit deloc un interes major în rândul bucureştenilor. Deşi au cheltuit sume deloc de neglijat pentru a obţine un tichet valabil pe durata celor trei zile de concurs, tribunele circuitului au fost ieri dezolant de goale.

Unul dintre cei mai importanţi piloţi care vor concura pe străzile Capitalei este italianul Thomas Biagi. Component al echipei Vitaphone (înscrisă în competiţie în 2004), împreună cu germanul Michael Bartels, Biagi se află pentru a doua oară la Bucureşti, după ce în luna noiembrie a anului trecut a participat la demonstraţia Bucharest Ring. "Mă simt foarte bine în România. Mă bucur că am revenit în ţara voastră. Cât despre cursă, o aştept cu interes, mai ales că vreau să obţin un rezultat foarte bun", ne-a spus italianul.

Vremea le-a jucat feste

După mai multe zile toride, ieri, norii s-au instalat pe cerul Bucureştiului. Cum totuşi vremea a fost bună, concurenţii s-au bucurat că s-au putut antrena pe o pistă uscată. Evenimentul nu s-a bucurat, cel puţin ieri, de prezenţa publicului care a lipsit atât din tribune, cât şi din sectorul VIP. În ultimul, nu erau mai mulţi de 100 de fani din 1.000 de locuri. Organizatorii nu se tem şi mizează pe o asistenţă mai numeroasă azi, dar mai ales mâine.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite