Inter e regina Italiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Internazionale Milano e noua forţă dominantă în Serie A, chiar dacă şchioapătă în Liga Campionilor. Dovadă stă derby-ul de sâmbătă seară cu AC Milan, câştigat de elevii lui Roberto

Internazionale Milano e noua forţă dominantă în Serie A, chiar dacă şchioapătă în Liga Campionilor. Dovadă stă derby-ul de sâmbătă seară cu AC Milan, câştigat de elevii lui Roberto Mancini cu scorul de 4-3.
Cât au aşteptat suporterii lui Inter acest moment! Milan şi Juventus şi-au primit pedeapsa pentru trucajele din sezoanele trecute, iar echipa patronată de Massimo Moratti a arătat sâmbătă, în derby-ul cu AC Milan, ca o favorită certă la câştigarea campionatului în acest sezon. Hernan Crespo a deschis scorul pentru interişti încă din minutul 17, pentru ca sârbul Dejan Stankovici să majoreze diferenţa cu un şut de zile mari, la numai cinci minute după aceea. Evident afectată de lipsa unui atacant de talia lui şevcenko, plecat la Chelsea în această vară, Milan a replicat timid, mai ales că ultraoportunistul Filippo Inzaghi a fost complet lipsit de inspiraţie. La puţine momente după începerea reprizei secunde, Inter a majorat diferenţa la trei goluri, prin reuşita lui Ibrahimovici. Totul părea jucat, mai ales că intrarea la pauză a cuplului ofensiv Oliveira - Gilardino nu a revoluţionat atacul lui Milan. Seedorf a fost cel care nu a fost de acord. Olandezul a marcat la scurt timp după Ibrahimovici, dând semnul revenirii lui Milan. La scorul de 1-3, Maldini, Oliveira şi Gilardino produc rapid ocazii mari, însă cei care marchează sunt interiştii. Materazzi e autorul, însă controversatul fundaş comite imprudenţa de a-şi da jos tricoul. E eliminat şi pune umărul la creşterea tensiunii. Kaka (70) şi Gilardino (91) reduc din diferenţă, însă la final rămâne 4-3 pentru Inter, o victorie imensă pentru echipa antrenată de Roberto Mancini, care se distanţează la 14 puncte de AC Milan, formaţie penalizată cu opt puncte în acest sezon.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite