Inter, la mâna lui Walter Zenga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul antrenor al Stelei, acum la cârma Cataniei, va decide titlul în Italia. În ultima etapă, el va înfrunta AS Roma Fotbalul italian fierbe înaintea etapei care decide noua campioană

Fostul antrenor al Stelei, acum la cârma Cataniei, va decide titlul în Italia. În ultima etapă, el va înfrunta AS Roma

Fotbalul italian fierbe înaintea etapei care decide noua campioană din Serie A. Un rol important îi revine Cataniei, o echipă care, sub comanda lui Zenga, este la un pas să evite retrogradarea şi să stabilească soarta titlului.

Deşi părea că nimic nu mai poate împiedica Interul în drumul spre cel de-al treilea titlu consecutiv, totul se poate da peste cap, duminica viitoare. Milanezii au un avantaj de doar un punct în faţa Romei şi joacă pe terenul lui AC Parma, o echipă disperată, care are nevoie de victorie. Salvarea echipei lui Roberto Mancini ar putea veni însă de la un fost interist, Walter Zenga.

Antrenorul Cataniei va înfrunta Roma şi, în cazul unui rezultat de egalitate, titlul merge la Milano, indiferent de rezultatul de la Parma. Fostul tehnician al Stelei şi al lui Dinamo este unul dintre cei mai mediatizaţi oameni de fotbal din Peninsulă.

După remiza 1-1 obţinută pe terenul lui Juventus, Zenga mai are un pas până la păstrarea Cataniei în Serie A. "Am avut salvarea de la retrogradare în mână. Sunt foarte supărat că am primit golul egalizator cu două minute înainte de final. Vom avea însă ocazia să obţinem salvarea în faţa propriilor suporteri. Este un scenariu perfect", a declarat fostul interist, care spune că nu se gândeşte la echipa sa favorită: "De ce aş juca pentru Inter? Ce, Inter a jucat pentru Catania?".

"Nu regretăm aducerea lui Walter"

Preşedintele Cataniei, Antonino Pulvirenti, s-a declarat mulţumit de evoluţia echipei de la venirea lui Zenga: "Dacă ne vom salva de la retrogradare, este şi meritul lui Silvio Baldini (n.r. - fostul antrenor). A fost dorinţa lui să părăsească echipa. Am fost nevoiţi să găsim urgent un înlocuitor şi pot spune că nu regret ca l-am adus pe Walter Zenga", a declarat oficialul clubului sicilian.

De ce aş juca pentru Inter? Ce, Inter a jucat pentru Catania?
Walter Zenga, antrenor Catania

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite