Întârzie numirea noului antrenor la campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rămasă fără antrenor după despărţirea de Gheorghe Tadici, Oltchim negociază cu mai mulţi tehnicieni numirea celui care va conduce de pe bancă formaţia care a câştigat titlul naţional

Rămasă fără antrenor după despărţirea de Gheorghe Tadici, Oltchim negociază cu mai mulţi tehnicieni numirea celui care va conduce de pe bancă formaţia care a câştigat titlul naţional în ultimele două sezoane.

Oltenii au o listă impresionantă în acest sens, pe care se regăsesc nume cu rezonanţă în handbalul european.

Slovenul Tonje Tiselj, până mai ieri favorit la preluarea echipei, pare să fi uitat de precontractul pe care l-a semnat deja cu Oltchim, ceea ce nu înseamnă că a ieşit din cărţi. Surse din cadrul clubului spun că slavul ar fi recomandat de o serie de jucătoare importante. De o bună susţinere printre handbaliste se bucură şi ex-stelistul Radu Voina, care susţine însă că nu a fost contactat de oficialii campioanei.

Tehnicienii de afară au căutare

Fostul antrenor al danezelor de la Aalborg DH, Christian Dalmose, ungurul Roth Kalman şi Herbert Muller sunt şi ei în discuţii cu Oltchim, dar până ieri niciuna dintre părţi nu ajunseseră la un acord.
Ţinând cont de modul în care decurg tratativele, nu este exclus ca echipa din Râmnicu Vâlcea să anunţe numele viitorului tehnician abia săptămâna viitoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite