Întâia încleştare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinamo şi Rapid deschid astăzi, odată cu meciul contând pentru Supercupa României, sezonul 2007-2008 care se anunţă a fi cel mai disputat din istoria fotbalului românesc Dacă antrenorul

Dinamo şi Rapid deschid astăzi, odată cu meciul contând pentru Supercupa României, sezonul 2007-2008 care se anunţă a fi cel mai disputat din istoria fotbalului românesc

Dacă antrenorul campionilor, Mircea Rednic, are tot lotul valid, în schimb, omologul său din Giuleşti, Cristiano Bergodi, nu se va putea baza pe camerunezul Boya, care este accidentat. În schimb, "Puriul" se va decide abia azi ce formulă va trimite pe teren din cauza lotului numeros.

Din garnitura vişiniilor nu va lipsi Dani Coman, considerat element important în echipă de către antrenorul italian. Se poate spune că Supercupa a început în urmă cu câteva zile, atunci când au apărut şi primele declaraţii ale oficialilor ambelor cluburi referitoare la această finală.

Afirmaţia lui George Copos, care a spus că Rapid nu este interesată de Supercupă, a alimentat ironiile venite dinspre Dinamo. "Noi, spre deosebire de ei, vrem să câştigăm Supercupa, primul trofeu al noului sezon", a spus atacantul Claudiu Niculescu.

"George Copos ar trebui nici să nu mai facă deplasarea, dacă nu vrea acest trofeu. Noi ne vom respecta blazonul", a completat şi Nicolae Badea, preşedintele clubului. "Domnul Copos are tot respectul nostru, mai ales că declaraţiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului dovedesc moda anilor "60-"70, care presupune că atunci când se cobora de la munte spre centru omul trebuie să-şi schimbe numele din Căpos în Copos", a spus şi Dinu, care a continuat:

"Copos a stat o lungă perioadă a tinereţii sale zbuciumate în mijlocul demonstraţiilor, deci prima dragoste nu se uită, deşi datele s-au schimbat foarte mult". Coman va fi titular Declaraţia finanţatorului giuleştenilor nu le-a picat bine nici fotbaliştilor antrenaţi de Bergodi, care au ţinut ieri să-şi contrazică şeful.

"Supercupa este importantă pentru mine pentru că sunt la început şi vreau să fac o figură bună. Suntem pregătiţi pentru acest meci şi cred că vom face un joc bun. Eu voi fi responsabil de un eventual eşec", a spus Bergodi.

Scandalul dintre Coman şi conducerea clubului rapidist pare a se fi încheiat. Tehnicianul Bergodi speră ca portarul să nu fie afectat de discuţiile interminabile privind prelungirea contractului său, mai ales că-l va titulariza împotriva "câinilor".

"Dani este un jucător important pentru Rapid. Normal că nu a fost foarte liniştit înaintea acestei partide, dar trebuie să depăşeasă acest moment şi să facă un meci bun". Şi secretarul general al clubului de lângă Grant, Nicolae Manea, a comentat situaţia lui Coman:

"Nu este absolut nicio problemă între Rapid şi Coman. Nu s-a pus problema să fie trimis la echipa a doua. Dani este jucătorul nostru şi sunt convins că va face un meci mare contra celor de la Dinamo".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite