Instrucţie cu Madeira

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Handbalistele de la Oltchim au început în forţă turneul de calificare în grupele Ligii Campionilor, învingându-le pe portugheze cu 35-20. Succesul de duminica trecută, când s-a

Handbalistele de la Oltchim au început în forţă turneul de calificare în grupele Ligii Campionilor, învingându-le pe portugheze cu 35-20.

Succesul de duminica trecută, când s-a încoronat cu titlul de Supercupa Europei, a adus-o pe Oltchim în ipostaza de echipă favorită pentru calificarea în grupa D a Ligii Campionilor, alături de Viborg, Ferencvaros şi Buducnost.

Prima partidă, din seria celor trei preliminarii, a fost şi cea mai simplă pentru fetele lui Tadici. Nici măcar o secundă nu s-a pus problema echipei învingătoare, în întâlnirea Oltchim - Madeira Andebol (35-20), găzduită de Sala Traian din Rm. Vâlcea.

Cu gândul la meciul din această seară cu Byasen, de altfel cel mai important, Tadici a trimis pe teren jucătoare din linia a doua sau care au evoluat mai puţin în ultima vreme. Dintre jucătoarele de bază, doar Steluţa Luca a evoluat din primul minut. Luca însă are nevoie de partide, ea revenind după o accidentare la spate.

Chiar şi aşa, Oltchim s-a distrat cu portughezele, de care s-au detaşat rapid pe tabelă spre bucuria fanilor prezenţi. După ce aseară au jucat cu Belaz Minsk, azi este programat meciul-vedetă al acestor preliminarii cu Byasen.

Nici nordicele nu au avut probleme până acum. În primul meci le-au "executat" pe handbalistele de la Minsk (33-15), iar aseară au întâlnit pe Madeira. Pentru a se califica însă în grupa D a Ligii Campionilor, Byasen are o misiune extrem de grea, fiind obligată să o învingă pe Oltchim, vâlcencele fiind favorite. "Ne dorim să jucăm în grupe , şi o vom face", spunea în urmă cu câteva zile Tadici.
Tehnicianul are o singură problemă de lot. Ramona Maier, extrema dreaptă, a acuzat în ultimele zile o răceală puternică, temperatură de 40 de grade şi nu se ştie dacă aceasta va fi recuperată până diseară.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite