Infuzie de "studenţi" la Rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dinu Gheorghe a avut o întâlnire, în jurul prânzului, cu patronul George Copos şi cu impresarul Victor Becali. "Până nu sunt semnate actele şi jucătorii nu sunt înregistraţi la Ligă ca

Dinu Gheorghe a avut o întâlnire, în jurul prânzului, cu patronul George Copos şi cu impresarul Victor Becali. "Până nu sunt semnate actele şi jucătorii nu sunt înregistraţi la Ligă ca fiind ai Rapidului, nu pot să zic că totul e finalizat, dar, din punctul meu de vedere, nu ar mai fi nimic de stabilit. În curând se va încheia totul şi sperăm să-i prezentăm oficial cât mai curând. Răzvan Lucescu îşi doreşte ca cei trei să vină încă de azi la antrenament (n.r.-ieri)", a spus Dinu Gheorghe, la ieşirea de la întrunire. Între timp, cei trei stăteau ca pe ghimpi aşteptând telefonul prin care să fie chemaţi să semneze contractele. Telefon care a venit, astfel că cei trei au devenit giuleşteni cu acte în regulă. În schimbul "studenţilor", Rapid îl va ceda pe mijlocaşul Marius Postolache, precum şi cele 50 de procente pe care le deţine din drepturile asupra mijlocaşului Tiberiu Bălan. De asemenea, Rapid va achita suma de două milioane de euro grupării din Regie pentru transferul celor trei jucători. "Suma pe care trebuie să o plătim în afara celor doi jucători nu este foarte mare. O să plătim aproximativ 2 milioane de euro, o sumă mică, având în vedere valoarea celor trei", a mai declarat George Copos.

Se retrage Copos din fotbal?
Principalul finanţator al giuleştenilor a dezvăluit faptul că intenţionează să se retragă din fotbal, fiind dispus să cedeze acţiunile oricăror persoane interesate să investească în club. "Este o decizie la care mă gândesc în ultimele zile, pur şi simplu m-am săturat. Sunt dispus să cedez acţiunile fie actualilor acţionari, fie altor persoane interesate să investească la acest club", a menţionat Copos, care s-a arătat dispus să-l lase pe Jean Valvis să se ocupe de marketing şi de imaginea clubului. "Dacă Jean Valvis vrea să se ocupe de marketing şi imagine, eu sunt de acord. Accept orice pentru binele echipei. În plus, sunt ardelean şi iert foarte uşor. Rămâne să vedem dacă şi ceilalţi acţionari sunt de acord cu acest lucru. Din păcate, în momentul de faţă, ceea ce lipseşte Rapidului este un management la nivel european", a completat patronul.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite