"Indezirabili, dar indestructibili"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, spune că finanţatorul stelist Gigi Becali are şanse foarte mici să-l înlăture Şeful fotbalului românesc a declarat că în

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu, spune că finanţatorul stelist Gigi Becali are şanse foarte mici să-l înlăture

Şeful fotbalului românesc a declarat că în judecarea cazului "Valiza" s-a greşit şi anunţă că dosarul ar putea fi redeschis.

Acuzat de preşedintele Curţii de Arbitraj pentru Fotbal, Daniel Florea, că ar fi pus presiune pe această comisie pentru a menţine depunctarea Stelei, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a dat ieri o replică tăioasă.

"Dacă era să influenţez, îl influenţam şi pe Florea, îl puneam pe Florea să facă cum voiam eu. Pe domnul Florea nu îl mai anchetăm, pentru că nu e o persoană atât de importantă", a declarat Sandu, care spune că dosarul "Valiza" ar putea fi redeschis, având în vedere că s-a înfiinţat o comisie care să decidă dacă una dintre cele trei comisii care au judecat până acum cazul a greşit.

"Decizia Curţii de Arbitraj pentru Fotbal este o hotărâre definitivă şi irevocabilă, cu amendamentul că raportul ne va spune ce comisie a greşit, pentru că una dintre ele a greşit, cel puţin una dintre ele a greşit, şi, dacă se va ajunge la instanţă cu acest caz, federaţia va redeschide acest dosar", a declarat ieri Sandu.

Înţeapă clanul Becali

Preşedintele FRF i-a răspuns şi patronului stelist Gigi Becali, care vrea să convoace o adunare generală extraordinară pentru a schimba conducerea federaţiei.

"Nu ştiu dacă sunt cinci procente şanse să se convoace adunarea generală. Avem o opoziţie, e bine că ne ţine treji", a spus Sandu, continuând: "Eu ştiu că, pentru cinci sau şapte persoane din jurul familiei fotbalului, suntem indezirabili, dar în acelaşi timp suntem şi indestructibili, alcătuim o echipă aleasă de Adunarea Generală".

Becali: "Merg până la capăt"

În replică, finanţatorul stelist Gigi Becali spune că nu a renunţat la ideea de a convoca o adunare generală care să decidă dacă Sandu va mai continua la federaţie.

"Capul de tabel e făcut, săptămâna asta se strâng semnăturile şi se va anunţa Comitetul Executiv. Eu duc acţiunea până la capăt. Bine, acum îi sună pe toţi, manipulări din astea, dar cred că oamenii nu îi vor mai asculta de data asta", a declarat Becali.

Eu ştiu că pentru cinci sau şapte persoane din jurul familiei fotbalului suntem indezirabili, dar în acelaşi timp suntem şi indestructibili
Mircea Sandu, preşedintele FRF

Mircea Sandu îi sună acum pe toţi, manipulări din astea, dar cred că oamenii nu îl vor mai asculta de data asta
Gigi Becali, finanţator Steaua

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite