Încurajaţi de fotbalişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

preşedinte al federaţiei de nataţie. Fotbaliştii au ocupat un sector la una dintre peluze, împreună cu ei aflându-se şi managerul general Mihai Stoica. Gigi Becali a stat într-un alt sector,

preşedinte al federaţiei de nataţie. Fotbaliştii au ocupat un sector la una dintre peluze, împreună cu ei aflându-se şi managerul general Mihai Stoica. Gigi Becali a stat într-un alt sector, alături de antrenorul Cosmin Olăroiu şi de Valeriu Argăseală, primul mutându-se în repriza a doua lângă jucători. Deşi erau marcaţi de eliminarea din Cupa UEFA, Ogăraru, Goian şi ceilalţi au fost molipsiţi de entuziasmul tribunelor, ei încurajându-i pe handbaliştii Stelei pe tot parcursul meciului, manifestându-se ca nişte suporteri adevăraţi. În pauză, ei au făcut cu greu faţă asaltului fanilor, trebuind să acorde sute de autografe pe tricouri, steaguri, agende şi coli de hârtie. La puţin timp după ce sirena a marcat sfârşitul meciului, care a consfinţit victoria Stelei, fotbaliştii au părăsit mulţumiţi tribuna, fără să asiste la festivitatea de premiere. Singurul care nu şi-a manifestat entuziasmul a fost portarul portughez Carlos Fernandes, lucru explicabil prin faptul că învinşii erau chiar compatrioţii săi.
Prezenţa echipei de fotbal nu i-a lăsat indiferenţi pe handbalişti. "Le mulţumesc fotbaliştilor că au fost la meci. Noi le-am ţinut pumnii în Cupa UEFA, iar acum ei au venit să ne susţină", a declarat centrul Viorel Mazilu, în timp ce George Boroi, comandantul clubului militar, a apreciat că "Steaua a dovedit cu această ocazie că este o mare familie".

Becali a suplimentat prima
Dacă jucătorii de la Sporting Club Horta aveau promişi câte 2.000 de euro pentru câştigarea trofeului, handbaliştii de la Steaua au jucat pe o primă-record pentru ei, de 5.000 de euro. Sosit la sală cu câteva minute înaintea începerii meciului, Gigi Becali a promis că va premia întreaga echipă cu 20.000 de euro, dacă trofeul va rămâne la Bucureşti. Când a văzut cupa, Becali a declarat că îşi doreşte şi el un asemenea trofeu, nu o semifinală sau o finală. "Handbalul este mai ciudat decât fotbalul. Se marchează mai multe goluri şi se joacă în mare viteză. Atmosfera este extraordinară, dar nu se compară cu cea de la fotbal", a afirmat latifundiarul din Pipera, care niciodată până atunci nu mai urmărise un meci de handbal. Despre primirea de care s-au bucurat fotbaliştii săi, finanţatorul Stelei a spus că este un lucru normal, "pentru că suporterii trebuie să fie alături de echipă şi la greu".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite