Încleştarea nervilor: Steaua -Rapid 0-0

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Steaua şi Rapid nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor şi au terminat nedecis o partidă în care au arătat multe carenţe Se aştepta mult de la primul derby al campionatului, disputat

Steaua şi Rapid nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor şi au terminat nedecis o partidă în care au arătat multe carenţe

Se aştepta mult de la primul derby al campionatului, disputat aseară în Ghencea, Steaua - Rapid. Meciul a avut două părţi distincte. Prima în care ambele echipe s-au blocat reciproc, şi în care s-a jucat puţin fotbal (20 de minute din 45) şi o a doua mai spectaculoasă, ambele echipe forţând victoria. În final, a rezultat însă un meci destul de slab

Hagi nu a surprins cu nimic în formula de start, Bergodi însă l-a lăsat pe bancă pe Măldărăşanu, preferându-l pe Grigorie. Primele 45 de minute au fost insipide şi incolore, ambele echipe fiind mai preocupate să nu-şi lase adversarul să atace. Steaua a părut o echipă greoaie, de altfel în formula gândită de Hagi au evoluat opt jucători masivi, de gabarit, dar incapabili să se descurce cu mingea pe spaţii mici sau să creeze faze ofensive.

Ovidiu Petre, despre care selecţionerul Piţurcă a spus că este cel mai bun "închizător" din Liga I, s-a întrecut în gafe de tot felul, culminând cu o fază în care a stopat un atac al propriilor coechipieri. Giuleştenii nu au ştiut să profite de sincopele roş-albaştrilor, iar în puţinele faze în care au izbutit ceva au dat peste un Zapata în formă impecabilă.

În repriza a doua, atât Hagi, cât şi Bergodi au riscat mai mult şi au cerut jucătorilor să rişte. "Regele" a forţat cu Surdu şi Iacob, italianul cu Herea şi Buga, dar rezultatul de pe tabelă nu s-a schimbat. "Suferim. Suntem o echipă greoaie şi previzibilă.

Avem probleme şi pe benzi, dar am încredere în această echipă", a spus Hagi la final. "Sunt mulţumit de acest egal, dar îmi pare rău de ocazia lui Cecinha", a replicat Bergodi. Replică a avut şi Gigi Becali: "Sunt nemulţumit. Hagi trebuia să înceapă meciul cu Iacob şi Bădoi, nu cu Zaharia şi Golanski".

Poliţist rănit înainte de meci

Ca la fiecare întâlnire de acest gen nu au lipsit incidentele. O poliţistă de la Secţia 22 a fost grav rănită de o piatră aruncată în timpul unei confruntări între fanii ambelor echipe. Nici la stadion lucrurile nu s-au liniştit. Fanii giuleştenilor au rupt plasa din sectorul peluzei în care au stat. Nici la "oficială" nu a fost linişte. Deranjat de scandările lui Gigi Corsicanu, fost lider de galerie al Rapidului, Becali l-a dat afară din lojă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite