Incidentul dintre Piţurcă şi fanul dinamovist, în atenţia prefecturii!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionerul Victor Piţurcă a cerut socoteală prefectului de Bucureşti, Cătălin Deaconescu, în legătură cu incidentul în care a fost implicat duminică, în Şoseaua Ştefan cel Mare la

Selecţionerul Victor Piţurcă a cerut socoteală prefectului de Bucureşti, Cătălin Deaconescu, în legătură cu incidentul în care a fost implicat duminică, în Şoseaua Ştefan cel Mare la finalul partidei Dinamo-Ceahlăul (2-1). Piţurcă l-a sunat pe Deaconescu să îl întrebe ce măsuri vor fi luate împotriva suporterului dinamovist care l-a înjurat.

Prefectul a cerut socoteală jandarmeriei şi poliţiei. Şeful jandarmilor bucureşteni, Gavrilă Pop, a spus că "persoana în cauză a fost identificată în proporţie de 99%, însă nu poate fi sancţionată pentru că domnul Piţurcă nu a depus plângere".

Poliţia Capitalei a găsit şi ea o scuză. "Poliţistul care era de faţă era de la Brigada de Poliţie Rutieră şi avea ca sarcină dirijarea circulaţiei", spune şeful serviciului de ordine publică a Poliţiei Capitalei, Cătălin Adam. Prefectul le-a cerut celor două instituţii să găsească persoana "în proporţie de sută la sută şi să aplice legea". Deaconescu este dispus să ceară sancţionarea agentului de la Poliţia Rutieră, dar şi a celor care au întocmit planurile de securitate înaintea desfăşurării partidei. (Florel Manu)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite