Începe numărătoarea inversă la Beijing

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A mai rămas un an până la Jocurile Olimpice din China, iar organizatorii încearcă deja să finiseze totul până la cele mai mici detalii Cunoscuţi pentru meticulozitatea lor, chinezii

A mai rămas un an până la Jocurile Olimpice din China, iar organizatorii încearcă deja să finiseze totul până la cele mai mici detalii

Cunoscuţi pentru meticulozitatea lor, chinezii încearcă să pună la punct toate detaliile pentru a fi în grafic pe 8 august 2008, când este anunţat începutul uneia dintre cele mai tari ediţii a Jocurilor Olimpice.

Asiaticii au început deja numărătoarea inversă şi muncesc de zor. Beijingul fierbe în febra unor pregătiri ce se apropie de final în privinţa arenelor care vor găzdui întrecerile sportive. Stadionul central din Shenyang, una dintre cele cinci arene grandioase care vor găzdui meciurile de fotbal, este pus la punct.

În acelaşi timp, arenele pentru jocurile de hochei pe iarbă sunt gata să găzduiască meciuri, echipe locale testând terenul pentru antrenamente. Organizatorii îşi fac planurile pentru activităţile pe care le pregătesc în zilele premergătoare startului JO. Astfel, 10 familii (cinci din China şi cinci din alte colţuri ale lumii) vor face un tur al Beijingului.

Pe lângă ei, locuitorii capitalei Chinei vor fi angrenaţi într-o serie de manifestări fizice care vor avea loc pe acorduri muzicale.

Fără săruturi în timpul competiţiilor

Chinezii nu renunţă însă nici la conservatorismul lor, săruturile fiind interzise pe parcursul întrecerii olimpice. Pentru aceasta, asiaticii nu se dau în lături de la a monitoriza tot ce mişcă pe arene. Astfel, camerele de luat vederi care vor fi amplasate pentru a evita eventualele sechestrări ori furturi vor fi bine axate pentru a cerceta şi perechile de tineri care vor intra pe stadioane. Ca urmare, orice cuplu de tineri prins de camerele de luat vederi că se sărută în timpul întrecerilor va fi obligat să plătească amenzi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite