Impresarii îl atacă pe Gigi Neţoiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarul Dumitru Tudor îl atacă dur pe vicepreşedintele lui Dinamo, Gigi Neţoiu, oficial care controlează o serie de fotbalişti din Divizia A. Drumul făcut în China şi negocierile cu

Impresarul Dumitru Tudor îl atacă dur pe vicepreşedintele lui Dinamo, Gigi Neţoiu, oficial care controlează o serie de fotbalişti din Divizia A. Drumul făcut în China şi negocierile cu oficialii lui Guoan Beijing pentru transferul lui Alexa l-au adus pe Neţoiu în vizorul impresarului care îl are sub contract pe Victoraş Iacob, un fost jucător aflat în aria de influenţă a "Comandantului". "Sunt oameni din conducerea unor cluburi care pretind că deţin drepturi asupra unor jucători, cum este cazul lui Neţoiu. El nu este agent, dar ia bani de pe urma jucătorilor. Când l-am adus pe Victoraş Iacob la Steaua, l-am întrebat dacă are vreun contract cu Neţoiu, dacă are ceva semnat, şi mi-a zis că nu. Nu ştiu ce fel de bani încasează Neţoiu. Poate sunt bani negri. Pe ce bază e jucătorul lui Neţoiu. Dacă ai hârtie făcută la notar, atunci e altceva?", a precizat Dumitru Tudor. Contactat telefonic, Gigi Neţoiu a refuzat să comenteze afirmaţiile. Impresarul, care mai are sub contract jucători precum Nicolae Dica, Adrian Neaga sau Daniel Coman, este de părere că, în România, relaţiile jucător-impresar nu sunt reglementate din punct de vedere legislativ. "Este păcat că nu există o lege a acestei meserii în România pentru jucătorii aflaţi sub contract cu impresarii. Jucătorii îşi pot face de cap, ca să nu mai zic că pot apărea o serie de samsari care se ocupă de jucători, care nu au licenţă şi nici nu plătesc impozite", a precizat Tudor.
Unii îl apără pe "Comandant"
Sunt însă şi agenţi care i-au luat apărarea lui Gigi Neţoiu. "Sunt speculaţii. De fapt, Neţoiu nu controlează jucătorul, acesta nu are nici o obligaţie faţă de oficialul dinamovist. El are, de fapt, un contract de reprezentare din partea clubului şi astfel are voie să intervină în negocieri. Că apar legături prieteneşti între fotbalist şi Neţoiu, este cu totul altceva şi nu mi se pare nimic anormal", a precizat un impresar care a dorit să-şi păstreze anonimatul. Despre oficialul dinamovist s-a pus că se ocupă printre alţii de Danciu, Alexa sau Verdeş.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite