Ieşenii au câştigat conduşi prin telefon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poli Iaşi a învins cu 1-0 pe UTA Arad în prima partidă a etapei a opta a Ligii I, cu un gol marcat de Sarici în minutul 30. Moldovenii nu l-au avut pe banca tehnică pe antrenorul Ionuţ Popa,

Poli Iaşi a învins cu 1-0 pe UTA Arad în prima partidă a etapei a opta a Ligii I, cu un gol marcat de Sarici în minutul 30. Moldovenii nu l-au avut pe banca tehnică pe antrenorul Ionuţ Popa, care a plecat la Arad pentru înmormântarea socrului său.
Chiar şi aşa, Popa a fost aproape de elevii săi, cărora le-a vorbit înainte de meci prin intermediul unui telefon mobil dat pe speaker. În plus, antrenorul a urmărit partida la televizor şi a comunicat în permanenţă cu secundul Narcis Ciocârlan. "A fost un meci important pentru noi şi îi dedicăm victoria lui Ionuţ Popa. Am ţinut legătura cu el în timpul meciului şi la sfârşit el i-a felicitat pe jucători", a precizat Ciocârlan. În tabăra arădenilor se adună nori negri, UTA fiind la a treia înfrângere consecutivă fără gol marcat. "Deşi jocul nu fost dominat de ieşeni, noi nu am reuşit să ne creăm ocazii de gol. Este al treilea joc pe care îl pierdem şi trebuie să înţelegem că suntem la un minus doi îngrijorător (n.r. - în clasamentul adevărului), şi ne apropiem de nisipurile mişcătoare. Nu putem obţine un rezultat pozitiv dacă nu reuşim să punem în pericol poarta adversă", a declarat antrenorul arădenilor care va putea conta pe serviciile atacantului Sabin Ilie, care s-a înţeles cu clubul şi va evolua la Arad în următorii doi ani. În etapa următoare, "Bătrâna Doamnă" va avea o misiune dificilă pe teren propriu, unde va primi vizita lui CFR Cluj.

Poli Iaşi UTA 1-0 (1-0)
A marcat: Sarici (30)Poli Iaşi: Brăneţ - Ad. Toma,

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite