Iertaţi doar pe jumătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Federaţia Internaţională de Box a decis să reducă la un singur an suspendările pe viaţă date pentru trei pugilişti români, ce activau la amatori. Bogdan Dinu, Ronald Gavril şi

Federaţia Internaţională de Box a decis să reducă la un singur an suspendările pe viaţă date pentru trei pugilişti români, ce activau la amatori.

Bogdan Dinu, Ronald Gavril şi Iulian Stan au fost surprinşi încercând să fure dintr-un magazin din Chicago, în luna octombrie a anului trecut, atunci când se aflau cu lotul naţional la Campionatele Mondiale.

Reducerea suspendării nu înseamnă însă o absolvire a greşelilor, după opinia unui membru din FR de Box, Rudel Obreja. "În urma demersurilor noastre pedeapsa s-a redus. AIBA nu i-a reabilitat, ci le-a redus pedeapsa la un an. Nu au fost declaraţi nevinovaţi", a declarat preşedintele Federaţiei Române de Box.

Dinu a trecut la profesionişti

Cu o funcţie importantă în cadrul Federaţiei Internaţionale, Rudel Obreja pare a fi omul care a intervenit pe lângă forul internaţional pentru reducerea suspendării celor trei sportivi.

De altfel, unul dintre ei, Bogdan Dinu, a trecut la profesionişti şi a câştigat o primă dispută în luna aprilie a acestui an, când a trecut la puncte, după patru reprize, de canadianul Stephane Tessier, în cadrul Galei Invincibilii de la Bucureşti.

Ceilalţi doi pugilişti, Ronald Gavril şi Iulian Stan ar putea reintra în viziunile federaţiei după reducerea suspendării.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite