Iancu vrea preşedinte străin la FRF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul echipei FC Timişoara, Marian Iancu (foto), unul dintre contestatarii conducerii Federaţiei Române de Fotbal, a propus la postul Sport.ro o soluţie inedită pentru rezolvarea crizei

Patronul echipei FC Timişoara, Marian Iancu (foto), unul dintre contestatarii conducerii Federaţiei Române de Fotbal, a propus la postul Sport.ro o soluţie inedită pentru rezolvarea crizei declanşate de cazul "Valiza". "Ar fi bine să vină un conducător străin la FRF. Dacă Mircea Sandu va face reforma, va continua în fruntea FRF, dacă nu, va fi înlocuit", a spus Iancu.

Şeful grupării de pe Bega a dat de înţeles că este de acord cu întrunirea Adunării Generale Extraordinare a FRF, care l-ar putea demite pe Sandu. "Toată lumea îşi caută pârghii să scoată bani, unii să se şantajeze, alţii să se apere de şantaj şi astfel au ieşit la iveală apucăturile unor oameni pe care i-am arătat eu cu degetul mai demult. Nu mă aliez cu nimeni la strâns semnături pentru demiterea lui Mircea Sandu, dar nici nu mă desolidarizez, voi face ce este mai bine pentru Timişoara", a declarat Marian Iancu.

În prima etapă a Ligii I, FC Timişoara a remizat, scor 1-1, pe terenul lui FC Argeş, la capătul unui meci în care patronul piteştenilor, Cornel Penescu, a criticat dur brigada de arbitri condusă de Aurelian Bogaciu: "Chivorchian (nr. director FC Timişoara) a fost cel mai bun jucător, aşa cum Mircea Sandu este cel mai bun federal. Am avut trei ocazii clare de penalty!"

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite