Iacov a preluat controlul Naţionalului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă a încercat să scape de preşedintele lui FC Naţional cu ajutorul celorlalţi acţionari ai clubului, Dumitru Dragomir se vede acum în situaţia de a continua lupta cu cel mai

Chiar dacă a încercat să scape de preşedintele lui FC Naţional cu ajutorul celorlalţi acţionari ai clubului, Dumitru Dragomir se vede acum în situaţia de a continua lupta cu cel mai înverşunat adversar al său, după ce Constantin Iacov, ajutat de o firmă italiană, a preluat controlul formaţiei din Parcul cu Platani.
Constantin Iacov a fost aproape de a fi "mazilit" de la conducerea "bancarilor" de ceilalţi doi acţionari ai clubului, Răzvan Mihalache şi Florin Ciobanu. Însă personajul care cere aproape zilnic demisia şefului Ligii, Dumitru Dragomir, a găsit modalitatea de a scăpa de colaboratorii săi. În urma unei majorări de capital, o firmă italiană care îl agreează, Terra Consulting, a devenit acţionar majoritar, cu o participaţie de 81,4%. Mihalache şi Ciobanu, care aveau înaintea majorării de capital 50,5%, au în acest moment doar 2,6%, iar Iacov a rămas, din 23%, cu 16%. "Ceilalţi acţionari au refuzat să participe la această acţiune. Au dat dovadă de rea-credinţă, pentru că nu doreau decât să vândă acţiunile mai scump. Important este că italienii sunt de acord cu politica mea", a precizat preşedintele din Parcul cu Platani. Altfel, LPF a amânat cu o săptămână pronunţarea în cazul situaţiei contractuale a fotbaliştilor John Srhoj şi Abiodun Agunbiade. "În spatele acestui scandal este Dragomir. Voi face o plângere la Agenţia Naţională de Integritate pentru că şeful Ligii este dimineaţa parlamentar, la prânz om de afaceri, iar seara preşedintele fotbalului românesc. Nu vreau să se ajungă ca în Grecia, când au fost suspendaţi din cauza implicării politicului în fotbal", a spus Iacov.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite