Hristu Chiacu, eliminat pentru că a scuipat un adversar maltez!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Selecţionata de tineret a câştigat în deplasare, scor 1-0, în faţa Maltei după ce a rămas în inferioritate numerică încă din minutul 17. Tricolorii nu au putut trece peste euforia

Selecţionata de tineret a câştigat în deplasare, scor 1-0, în faţa Maltei după ce a rămas în inferioritate numerică încă din minutul 17.

Tricolorii nu au putut trece peste euforia remizei obţinute vineri pe terenul Franţei, astfel că marţi seară au suferit serios, învingând Malta cu 1-0 printr-un gol al lui Clement Pălimaru înscris în minutul 90+5. Misiunea elevilor lui Emil Săndoi a fost cu atât mai dificilă cu cât atacantul Hristu Chiacu a fost eliminat în minutul 17 după un gest necugetat. "Am recuperat o minge, am alunecat şi am căzut, iar adversarul m-a călcat pe gleznă chiar în faţa arbitrului. Atunci am făcut o prostie şi l-am scuipat. Nu mai e nimic de spus, decât că îmi pare rău şi că trebuie să stau cu capul plecat. Le mulţumesc colegilor că au câştigat şi m-au salvat", a declarat Chiacu. De altfel, jocul dur al gazdelor a culminat în minutul 75, când şi unul dintre maltezi a fost eliminat. Selecţionerul Emil Săndoi a declarat că se aştepta la o replică serioasă din partea adversarilor.

Săndoi: "Malta a învins Suedia într-un amical"

"A fost o victorie dramatică, după un meci dificil, aşa cum mă aşteptam. La noi a contat eliminarea lui Chiacu, dar şi oboseala după meciul cu Franţa care a avut o încărcătură aparte. Îmi felicit jucătorii că au crezut în victorie până la capăt. Malta a venit după un succes într-un amical cu Suedia şi a fost o echipă montată", a declarat Săndoi, imediat după meci, pentru Sport.ro. Următoarea partidă a reprezentativei de tineret va avea loc pe 11 septembrie, pe teren propriu, în faţa Bosniei Herţegovina.

În altă ordine de idei, echipa naţională Under 19, condusă de Florin Cheran, a ratat calificarea la turneul final al Campionatului European din acest an, după ce a pierdut cu 0-2 meciul de marţi seară contra Serbiei. Partida a avut loc în Elveţia, la Fribourg, adversarii marcând cele două goluri în primul sfert de oră al întâlnirii.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite