Honda Civic Masina Anului 2006 in Romania

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei 15 membri ai juriului competitiei "Masina Anului in Romania" au decis, joi seara, masina care se va mandri cu acest titlu in anul 2006. Este vorba de noul model Honda Civic, un automobil votat pe

Cei 15 membri ai juriului competitiei "Masina Anului in Romania" au decis, joi seara, masina care se va mandri cu acest titlu in anul 2006. Este vorba de noul model Honda Civic, un automobil votat pe primul loc atat datorita design-ului de exceptie, cat si pentru performantele rutiere de invidiat. Prin calitatile tehnice si pretul scazut, noul Kia Rio si cele doua modele care impart aceeasi platforma tehnica, Citroen C1 si Toyota Aygo, au fost foarte aproape de a intra in posesia titlului. Ziarul Adevarul a avut pentru prima data un membru in juriul de la Masina Anului in Romania, astfel ca va putem pune la punct cu detaliile desfasurarii acestui concurs. Testele comparative cu cele 11 masini calificate in finala au fost hotaratoare pentru departajarea autoturismelor concurente. Criteriile avute in vedere sunt similare celebrei competitii europene "Car of the year". Cei 15 jurnalisti specializati in presa auto au tinut cont de design, confort interior, inovatii tehnice, performantele motoarelor, dotarile standard, siguranta pasagerilor, comportament rutier si raportul calitate/pret. Fiecare masina a primit note la toate aceste capitole, fapt care s-a reflectat in votul final. Pentru a nu exista nici o suspiciune, buletinele de vot au fost preluate de un notar public, rezultatul final fiind cunoscut abia in cursul serii in cadrul festivitatii de decernare a premiilor. Show-ul a fost intretinut de formatia Hara, dar vedetele au fost cele 11 masini calificate in finala care au putut fi admirate indeaproape de toti cei prezenti. Cu cateva zile inainte de finala, ziarul Adevarul a anuntat un concurs in urma caruia cititorii care pronosticau corect Masina Anului 2006 in Romania aveau drept premiu un drive test cu modelul castigator. Cum nici unul dintre cititori nu a mentionat Honda Civic, s-a decis tragerea la sorti a castigatorului dintre cei care au votat Kia Rio, masina aflata pe locul doi a competitiei "Masina Anului 2006 in Romania".

Castigatoarea drive-test-ului cu o honda civic, la concursul organizat de ziarul adevarul este:
PREDA Ana-Maria Mihaela, din Gradistea, jud. Ilfov.
Pentru revendicare, castigatoarea trebuie sa sune la numarul de telefon: 021/ 407.76.87, incepand de luni, intre orele 10:00 - 18:00.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite