Hochei pe gheaţă / Campionatul Mondial din Rusia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au decis semifinalistele şi mâine se joacă finala În semifinalele Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă, care se desfăşoară la Moscova, se vor întâlni Rusia - Finlanda

S-au decis semifinalistele şi mâine se joacă finala

În semifinalele Campionatului Mondial de hochei pe gheaţă, care se desfăşoară la Moscova, se vor întâlni Rusia - Finlanda şi Canada - Suedia.

Meciurile au loc astăzi şi vor putea fi urmărite în direct pe postul Sport 1. De departe, cel mai echilibrat meci va fi între Suedia şi Canada, cele două naţionale disputându-şi medaliile de aur la CM din 2003 şi 2004, iar câştig de cauză au avut, de fiecarea dată, canadienii. Dar suedezii şi-au luat revanşa la CM din 2006, când i-au învins pe canadieni în semifinale, pentru ca apoi să câştige şi medaliile de aur.

"Suedia este favorită în meciul cu noi. Chiar dacă Suedia aducea toţi jucătorii din NHL, nu cred că putea juca mai bine decât au făcut-o până acum. Au obţinut o mulţime de succese în această formulă de joc, dar sper să le facem faţă", a declarat antrenorul principal al canadienilor, Andy Murray.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite