Hizo, dat afară încă de la pauză

0
Publicat:
Ultima actualizare:

parte a meciului Pandurii au etalat acelaşi joc haotic, ultimul fluier al arbitrului a coincis cu ruperea contractului lui Hizo. "Domnul preşedinte m-a demis încă de la pauză. Nu eşti antrenor

parte a meciului Pandurii au etalat acelaşi joc haotic, ultimul fluier al arbitrului a coincis cu ruperea contractului lui Hizo.
"Domnul preşedinte m-a demis încă de la pauză. Nu eşti antrenor dacă nu eşti demis măcar o dată în viaţă de un preşedinte", a precizat "Dulăul". Condescu nici nu l-a mai lăsat pe tehnician să apară la conferinţa de presă de după meci, preferând să vină el pentru a explica situaţia. "Am făcut al doilea joc dezastruos în această săptămână şi se impuneau măsuri drastice. Nu putem decât să ne cerem scuze faţă de suporteri şi spectatori, care ar merita să le returnăm banii", a declarat Condescu. şeful clubului a precizat că, în cazul în care nu ar fi renunţat la Hizo, cealaltă variantă ar fi fost să dea afară toţi jucătorii.

Varianta Ungureanu
După plecarea lui Hizo, pregătirea fotbaliştilor va fi supravegheată de Valentin David, din postură de interimar. Astăzi, preşedintele Marian Condescu va decide cine îl va înlocui pe "Dulău" la cârma echipei, cea mai probabilă variantă fiind cea a lui Nae Ungureanu, în prezent antrenor la divizionara B FC Caracal.
Dacă şansele de supravieţuire în Divizia A ale codaşei FCM Bacău sunt minime, lupta pentru evitarea penultimului loc se va da între Pandurii şi FC Vaslui, aflate la egalitate de puncte. Cele două echipe se vor întâlni în meci direct pe 6 mai, în etapa 26, atunci când moldovenii vor avea avantajul terenului propriu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite