Becali se oferă să-i dea lui Copos 6 milioane de euro. La schimb, vrea Hiltonul - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre ajutorul pe care Becali se oferă să i-l acorde lui Copos, despre promisiunea lui Cristi Tănase și despre prezența lui Mutu în clasamentul delincvenților din fotbalul mondial. Printre alte subiecte, Ioan Becali se bucură de împăcarea cu Mutu, iar Chivu și Rădoi au fost primiți de Prinţul Arabiei Saudite.

Becali se oferă să-i dea lui Copos 6 milioane de euro. La schimb, vrea Hiltonul

Steaua ar putea salva Rapidul de la faliment, potrivit ProSport. Copos se plânge că fără șase milioane de euro Rapid nu va primi licența în februarie și va fi retrogradată.

Cel care se oferă să-l ajute este chiar Becali, dar nu degeaba. El îi cere la schimb hotelul Hilton. ”Îi dau eu șase milioane, dar să îmi dea gaj: Hiltonul. Tot Rapidul nu face șase milioane”, a declarat Becali.

Cristi Tănase vrea să-i răsplătească încrederea lui Gigi Becali

Mijlocașul Stelei, Cristi Tănase, își dorește ca noul an să-i aducă multe evoluții bune în tricoul roș-albastru, pentru a răsplăti, astfel, încrederea patronului Gigi Becali, scrie SptFM.

"Îi mulțumesc mult patronului că are încredere în mine, eu trebuie să-l răsplătesc cu jocuri bune și să nu-l dezamăgesc. Acel scandal m-a ambiționat enorm, nu regret și nu voi regreta niciodată că am ales să vin la Steaua", a spus Tănase la Realitatea TV.

Mutu, în echipa delincvenţilor din fotbalul mondial!

Pagina web a CNN îl include pe atacantul român Adrian Mutu într-un prim 11 al fotbaliştilor care nu numai că au reuşit să impresioneze pe teren, ci s-au făcut remarcaţi şi în urma unor scandaluri importante.

"Vedeta Adrian Mutu a fost concediat de Chelsea imediat după ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping. Chiar dacă se părea că totul se va termina aici, nu s-a întîmplat chiar aşa. Clubul londoonez l-a dat în judecată pe jucător, care are acum o datorie uriaşă de plătit", este justificarea prezenţei lui Mutu printre cei 11, scrie Gazeta Sporturilor.

Ioan Becali: "Împăcarea cu Mutu a fost o bucurie profesională!"

Fostul impresar Ioan Becali a vorbit pentru GSP TV despre lucrurile care i-au adus bucurie în 2009. După un moment de gândire el a spus că prezentarea viitorului soț al fiicei sale a fost cea mai mare bucurie din 2009.

Și împăcarea cu Mutu a fost trecută pe lista bucuriilor din 2009. ”Împăcarea cu el a fost un moment pozitiv, care mi-a umplut inima de bucurie”, a declarat Ioan Becali pentru GSP TV.

Discursul lui Chivu dinaintea meciului din Arabia Saudită

Rădoi a fost ghid pentru Chivu și Mourinho în Arabia Saudită, unde toți șeicii miliardari din Golf au venit să vadă amicalul începutului de an. 75 de mii de arabi au ascultat discursul în engleză al lui Chivu, care a povestit la Ryad copilăria petrecută alături de Rădoi.

”E o plăcere pentru noi că avem posibilitatea să fim pe acest stadion, să jucăm un meci, chiar dacă este amical”, a declarat Chivu, citat de Sport.ro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite