Herea află azi dacă va fi stelist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Negocierile dintre Gigi Becali şi Constantin Iacov se poartă la "sânge". Cum oficialul celor de la FC Naţional a mai scăzut din pretenţii, tranzacţia are mari şanse de reuşită

Negocierile dintre Gigi Becali şi Constantin Iacov se poartă la "sânge". Cum oficialul celor de la FC Naţional a mai scăzut din pretenţii, tranzacţia are mari şanse de reuşită

Mijlocaşul "bancar" Ovidiu Herea este considerat de tehnicianul stelist, Gheorghe Hagi, înlocuitorul perfect pentru Sorin Paraschiv, plecat la Rimini. Preşedintele lui FC Naţional, Constantin Iacov, a fixat preţul jucătorului la trei milioane de euro, dar este aproape să accepte o sumă apropiată de oferta de 1,7 milioane înaintată de Steaua.

Internaţionalul de tineret Ovidiu Herea, în vârstă de 22 de ani, este cel mai costisitor transfer plănuit de Steaua în această vară. Managerul sportiv al roş-albaştrilor, Adrian Ilie, a precizat că negocierile sunt avansate, chiar dacă "preţul stabilit este cam mare pentru România". Deşi preşedintele "bancarilor", Constantin Iacov, părea de neclintit în privinţa preţului de trei milioane de euro, ieri, a mai scăzut din pretenţii. Iacov a dat de înţeles că s-ar mulţumi şi cu o sumă în jurul a două milioane. "În momentul de faţă sunt trei echipe interesate de Herea. Cea mai bună ofertă vine din străinătate, dar am anunţat cluburile din ţară că, în cazul în care ne dau aceeaşi sumă sau chiar şi un pic mai mică, suntem dispuşi să o acceptăm. Pentru Herea dorim între 2,6 şi 3 milioane de euro şi vom lua până vineri o decizie în privinţa lui", a spus Iacov.

Dady, următoarea ţintă a roş-albaştrilor

După fundaşul Jose Fonte, Steaua şi-a manifestat interesul pentru un alt fotbalist din Portugalia, atacantul lui Belenenses, Dady. Născut în Insulele Capului Verde, Dady are 25 de ani şi a înscris 15 goluri în partidele oficiale în sezonul 2006-2007. De serviciile lui Dady s-au mai interesat Benfica şi FC Sevilla. Polonezul Pawel Golanski este foarte aproape de a semna cu Steaua. Fotbalistul, considerat cel mai bun fundaş dreapta din Polonia, şi-a dat acordul de a juca la vicecampioana României, unde ar urma să câştige în jur de 130.000 de euro, iar ultima rundă de negocieri s-a purtat aseară.

Ochiroşii, definitiv în Ghencea

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane a respins apelul înaintat de FC Steaua Dunării Galaţi cu privire la situaţia jucătorului Răzvan Ochiroşii, informează site-ul oficial al clubului din Ghencea.

Astfel, după studierea tuturor documentelor, TAS a decis că jucătorul este al Stelei, hotărârea fiind definitivă şi irevocabilă.

În altă ordine de idei, formaţia din Ghencea a stabilit partidele amicale din stagiul de pregătire de la Mierlo, unde va înfrunta echipele GKS Belchatow, din Polonia (12 iulie), Litex Loveci (14 iulie), AEK Atena (16 iulie) şi Willem II (18 iulie).

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite