Haosul spaniol continuă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spania s-a împiedicat din nou, pierzând în deplasarea din Suedia cel de-al doilea meci din primele trei ale preliminariilor pentru Euro 2008, scor 0-2. Johan Elmander a deschis scorul pentru

Spania s-a împiedicat din nou, pierzând în deplasarea din Suedia cel de-al doilea meci din primele trei ale preliminariilor pentru Euro 2008, scor 0-2.
Johan Elmander a deschis scorul pentru nordici încă din minutul 10, fotbalistul lui Toulouse fiind aproape de a reuşi dubla în minutul 29, când a nimerit bara. Spaniolii ar fi putut reveni în joc în minutul 82, dar balonul trimis cu capul de Puyol a fost scos de pe linia porţii de apărarea suedeză. Fundaşul Barcelonei nu şi-a mai putut ocupa postul în centrul apărării iberice la timp şi omul pe care ar fi trebuit să-l marcheze, veteranul Marcus Allback, a înscris pentru 2-0. Victoria menţine procentajul perfect al suedezilor, care au trei victorii din trei partide, însă prelungeşte criza prin care trec spaniolii. Învinşi şi de Irlanda de Nord, aceştia ocupă locul cinci în grupă, cu doar trei puncte. Mai mult, selecţionerul Luis Aragones este mai contestat ca niciodată, atât de presă, cât şi de mass-media, după ce a decis ca veteranii Raul şi Fernando Morientes să nu fie selecţionaţi pentru partida cu Suedia. Deşi Spania a pierdut al doilea meci oficial consecutiv pentru prima oară în 15 ani, Aragones, 68 de ani, e hotărât să nu demisioneze. "Sunt destul de puternic pentru a continua. În niciun caz nu iau în considerare demisia, pentru că am ceva experienţă în fotbal şi ştiu că se mai întâmplă să pierzi două meciuri la rând", a declarat, ieri, Aragones. Bătrânul selecţioner e susţinut şi de federaţia de la Madrid, în ciuda criticilor. "Luis e omul care ne va duce la Euro 2008", susţine preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal, Angel Maria Villar, însă presa spaniolă de ieri e de altă părere. "Afară!", a titrat "El Mundo Deportivo", în timp ce cotidianul "Marca" se plânge: "Nimeni nu mai suportă aşa ceva". Pentru a-şi păstra postul, Aragones va trebuie să facă schimbări majore până luna martie a anului viitor, când vin două meciuri de foc, cu Danemarca şi cu Islanda.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite