Haos în tenis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ilie Năstase este ferm şi nu revine asupra demisiei. Octavian Belu, preşedintele ANS, speră ca interimatul să fie asigurat tot de fostul mare sportiv. În statutul Federaţiei Române de Tenis

Ilie Năstase este ferm şi nu revine asupra demisiei. Octavian Belu, preşedintele ANS, speră ca interimatul să fie asigurat tot de fostul mare sportiv.

În statutul Federaţiei Române de Tenis nu este stipulat niciun articol referitor la situaţia în care preşedintele forului demisionează.


În acest caz, nu se ştie cine va îndeplini funcţia de interimar până la noile alegeri.

"Este adevărat. Statutul Federaţiei Române de Tenis are unele inadvertenţe. Momentan, tot Ilie Năstase este preşedinte, pentru că eu nu pot semna demisia dumnealui. Şi asta, pentru că nu eu l-am ales în această funcţie, ci Adunarea Generală.

Oricum, până când se va alege noul preşedinte, eu sper ca, prin bunăvoinţa lui, Ilie să continue", ne-a spus Belu. Năstase însă nici nu vrea să audă şi, înainte de a pleca ieri la Sankt Petersburg, l-a anunţat acest lucru şi pe bossul de la ANS.


În aceste condiţii, probabil că Dumitru Hărădău, care ieri a prezentat public datele decontului de la Cupa Davis de la Sibiu, va prelua din prerogativele preşedintelui, care nu se ştie deocamdată când va fi ales.

Monica Seleş s-a retras din activitate

Fosta lideră a clasamentului mondial Monica Seleş a anunţat că îşi încheie cariera sportivă după ce a jucat ultimul meci oficial în 2003. Monica Seleş, în vârstă de 34 de ani, s-a născut la Novi Sad, în fosta Iugoslavie, şi a primit cetăţenia americană în 1994.

Printre performanţele sale se numără titlurile de Grand Slam de la Australian Open (4), Roland Garros (3) şi US Open (2). În anul 1991, Seleş a ajuns pe primul loc în clasamentul mondial, la vârstă de 17 ani, şi şi-a păstrat poziţia până în aprilie 1993, când a fost înjunghiată în timpul unui meci care a avut loc la Hamburg, în Germania.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite