Hanescu s-a calificat usor in semifinale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Hanescu l-a infruntat in sferturile Openului romanesc pe Ruben Hidalgo, un spaniol venit din calificari. In aplauzele lui Gheorghe Hagi, prezent in loja lui Gica Popescu, si ale

Victor Hanescu l-a infruntat in sferturile Openului romanesc pe Ruben Hidalgo, un spaniol venit din calificari.
In aplauzele lui Gheorghe Hagi, prezent in loja lui Gica Popescu, si ale dinamovistului Vlad Munteanu, care a luat loc in loja absentului Ilie Nastase, Victor Hanescu a avut emotii doar pana la scorul de 2-2. Echilibrul a fost rupt de roman care a reusit break-ul si apoi toate game-urile in care a avut serviciul, adju-de-can-dusi primul set cu 6-4. Jucatorul incepe perfect cel de-al doilea set si reuseste break-ul chiar din primul game. La scorul de 3 la 1 insa, Hanescu a avut ceva probleme pe serviciul sau, spaniolul fiind aproape de a-si recupera break-ul. De aici incolo insa Hidalgo nu a mai reusit sa mai puna probleme romanului. Astfel, dupa o ora si 18 minute, Hanescu se impune in doua seturi simetrice , 6-4, 6-4, si se califica in semifinalele openului BCR Romania, unde il va intalni pe surprinzatorul Igor Andreev.

Favoritul numarul unu, eliminat in sferturi
Tenismanul argentinian Mariano Puerta, cap de serie numarul unu, a fost eliminat, ieri, in sferturile de finala la BCR Open Romania, turneu dotat cu premii in valoare totala de 323.250 euro. Puerta a fost invins, cu scorul de 4-6, 6-1, 6-1, de rusul Igor Andreev. Andreev, care a fost finalist anul trecut la Bucuresti, va juca, in semifinale, cu invingatorul partidei dintre Victor Hanescu, cap de serie numarul 4, si spaniolul Ruben Ramirez Hidalgo, jucator venit din calificari.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite