Handbalist de naţională, fără echipă de club

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai buni jucători daţi de Timişoara handbalistică în ultimii ani, Marius Sadoveac, se află în conflict cu conducerea clubului Poli Izometal. Handbalistul susţine că a fost

Unul dintre cei mai buni jucători daţi de Timişoara handbalistică în ultimii ani, Marius Sadoveac, se află în conflict cu conducerea clubului Poli Izometal. Handbalistul susţine că a fost încălcată o clauză din contract, care spune că poate pleca liber, dacă i se refuză renegocierea salariului.

Oficialii clubului spun că au negociat, iar cazul a ajuns să fie judecat de Federaţia Română de Handbal (FRH). "Suntem în conflict cu Sadoveac, cazul se judecă la comisiile abilitate ale FRH. El a dorit să plece la Constanţa, însă mai are contract cu noi încă un an şi jumătate", a declarat Viorel Şerban, preşedintele executiv al clubului.

Împăcare imposibilă între cele două părţi

Jucătorul nu se mai antrenează cu echipa, iar o eventuală împăcare între cele două părţi pare improbabilă. "Consider că nu mai există cale de conciliere. Nu contestăm valoarea jucătorului, dar suntem de părere că atitudinea lui nu a fost conformă cu ceea ce se doreşte la Politehnica.

Considerăm că atitudinea lui, modul cum a abordat această problemă, nu se potrivesc cu spiritul clubului. Nu au fost negocieri cu cei de la Constanţa, ei au trimis doar o cerere de transfer pe adresa clubului. Au mai fost de-a lungul timpului oferte pentru Sadoveac, de obicei câte patru sau cinci în fiecare sezon, inclusiv de la echipe de afară", a mai spus Viorel Şerban.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite