Hamutovski: "Avem şanse să scoatem un rezultat bun"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

- Vasili, cine e favorit mâine?- O să fie un meci greu pentru ambele echipe. Nu pot da o favorită certă pentru că se întâlnesc două echipe foarte bune. Noi avem şanse să scoatem un rezultat


- Vasili, cine e favorit mâine?
- O să fie un meci greu pentru ambele echipe. Nu pot da o favorită certă pentru că se întâlnesc două echipe foarte bune. Noi avem şanse să scoatem un rezultat bun. Colegii sunt destul de optimişti.
- Te-ai accidentat şi ai ratat o revenire în Ghencea.
- Mi-am dorit foarte mult să mă întorc pe acest stadion pentru că atmosfera şi suporterii au rămas în inima mea după perioada petrecută acolo. Mi-e dor de România, dar aşa a vrut Dumnezeu.
- Selecţionerul Yuri Puntus ţi-a cerut informaţii despre fotbaliştii români?
- Nu, pentru că are destule înregistrări cu echipa voastră şi şi-a format deja o părere. Nu mai aveam ce să îi spun.
- Cine e marele pericol din echipa voastră?
- Sunt mai mulţi jucători de valoare. E Alexandr Hleb, în primul rând, dar şi Gurenko, pentru că are o experienţă foarte mare. Apoi, sunt fundaşii centrali. Vin mereu în careu şi sunt periculoşi pentru că lovesc foarte bine cu capul. A, mai e şi Romaşcenko, de la Dinamo Moscova, la mijloc, un alt jucător care poate decide meciul.
- Ai urmărit ultimele meciuri ale Stelei în ultima perioadă?
- Normal. Citesc pe internet tot ce se întâmplă la Steaua. M-a bucurat foarte mult rezultatul scos la Kiev şi cred că a fost un meci important pentru fotbalul românesc. Cred că are şanse bune să prindă locul doi sau trei în grupă, deşi adversarii sunt puternici.
- Ce impresie ţi-a lăsat noul portar, Carlos? În România s-a scris că gafează prea des.
- Nu ar fi frumos să vorbesc urât despre el. ştii ceva? Vreau să aibă baftă şi el, şi restul echipei, pentru că e foarte important să ai şi puţin noroc.
- Te-ar tenta o revenire la Steaua?
- Eu vreau să îmi duc până la capăt contractul cu Tom Tomsk, care expiră anul viitor. Atunci o să văd care sunt ofertele. Acum nu pot spune nimic, nu ar fi corect faţă de echipă. Dar dacă Steaua va avea nevoie de mine la finalul contractului actual, voi reveni cu plăcere, pentru că m-am simţit foarte bine în România. Păstrez legătura cu unii dintre băieţi. I-am sunat după meciul cu Standard Liege şi i-am felicitat.
- După amicalul dintre Anglia "B" şi Belarus (n. r. - disputat pe 25 mai 2006 şi încheiat cu victoria ex-sovieticilor, scor 2-1 ), presa engleză spunea că Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal, s-a interesat de tine. Ai primit o ofertă de la londonezi?
- Mie mi-a spus impresarul că Wenger s-a interesat de serviciile mele, dar, în acel moment, am crezut că e o glumă. Nu ştiu ce să zic. Poate e adevărat, dar eu nu am primit nimic oficial până în acest moment. Oricum, mă onorează că un asemenea antrenor mă apreciază.

Surprins de neconvocarea lui Lobonţ
La finalul discuţiei, Hamutovski s-a arătat foarte interesat de situaţia lui Bogdan Lobonţ. "Am fost foarte surprins când am auzit că nu l-au mai chemat la naţională. E un portar foarte valoros, care a făcut meciuri bune pentru România. Însă Piţurcă are dreptate. Dacă nu joacă la echipa de club, nu poate apăra la naţională, mai ales că e portar şi contează foarte mult să ai meciuri în picioare pentru a rămâne în formă", a opinat fostul goalkeeper al Stelei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite