Hagi, regele demisiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

rezultate de egalitate, 1-1 cu Bistriţa şi 2-2 cu CFR Cluj. Seria nefastă de rezultate l-au făcut pe Hagi ca, sâmbătă seara, să-şi dea demisia. "Sunt decepţionat. Jucătorii care au intrat

rezultate de egalitate, 1-1 cu Bistriţa şi 2-2 cu CFR Cluj. Seria nefastă de rezultate l-au făcut pe Hagi ca, sâmbătă seara, să-şi dea demisia. "Sunt decepţionat. Jucătorii care au intrat în a doua repriză merită felicitaţi. Cred că e mai bine pentru Timişoara ca eu să-mi întrerup activitatea aici, şi poate şi în România. Cred că sunt eu aici ceva care nu convine? Am muncit toată viaţa, am dat totul şi nu vreau ca numele meu să fie târât în mizerie. Mulţumesc omului care ne-a susţinut, ne susţine, cu toate că trece prin momente grele. Pe această cale îi transmit că-mi pare rău, dar în sinea mea cred că fac un bine Timişoarei", a spus Hagi la conferinţa de presă de după meciul cu CFR Cluj. Sâmbătă noapte însă, "Regele" a fost întors din drum, după o şedinţă la care au participat oficiali ai grupării Poli Timişoara, alături de tehnician şi de secundul Balint. "Hagi rămâne antrenor la Timişoara. Suntem o echipă puternică, nu putem să renunţăm aşa uşor. Nu vrem să fim pe podium, nu vrem campionatul, vrem să fim lăsaţi să construim o echipă", a declarat directorul general, Ion Crăciunescu, care a fost completat şi de antrenor. "Rămân la echipă până o să fiu dat afară. Au fost mai mulţi factori care m-au făcut să îmi anunţ demisia: jocul slab al echipei, maniera de arbitraj şi încă un lucru, care ţine de bucătăria noastră internă", a spus Hagi, care i-a exclus din lot pe Alin Stoica şi Caramarin. Oricum, partida cu CFR Cluj le-a mai demonstrat, încă o dată, timişorenilor că mai au de aşteptat până când echipa lor se va putea lupta pentru campionat.

Antecedentele lui Hagi
Cel mai bun fotbalist român din toate timpurile nu s-a aflat la prima demisie din carieră. El a fost antrenor, aproximativ patru luni, atât la echipa naţională, cât şi la Bursaspor, dar, de fiecare dată, a renunţat. Singura performanţă notabilă obţinută de Hagi, ca antrenor, a fost cucerirea Cupei Turciei, cu Galatasaray, în mai 2005, după ce a învins în finală pe Fenerbahce, scor 5-1. Peste puţin timp însă avea să plece şi de la Galata.

"Au fost mai mulţi factori care m-au făcut să îmi anunţ demisia: jocul slab al echipei, maniera de arbitraj şi încă un lucru care ţine de bucătăria noastră internă"
Gheorghe Hagi

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite