Hagi îşi joacă postul la Praga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Becali este decis să-l dea afară pe "Rege" în cazul unui eşec cu Slavia Jocul slab al echipei l-a adus pe Gigi Becali la capătul răbdării. Finanţatorul din Ghencea face presiuni

Gigi Becali este decis să-l dea afară pe "Rege" în cazul unui eşec cu Slavia

Jocul slab al echipei l-a adus pe Gigi Becali la capătul răbdării. Finanţatorul din Ghencea face presiuni asupra lui Hagi, impunându-i din ce în ce mai evident schimbările din echipă. Dacă Steaua pierde la Praga în această seară, locul lui Hagi va fi luat de secundul Massimo Pedrazzini. Ori de Mircea Rednic care, conform site-ului www.fanatik.ro, a fost sunat ieri de patronul din Ghencea.

Înaintea partidei cu Slavia Praga din Liga Campionilor, transmisă în direct de Pro TV de la ora 21.45, situaţia este mai tensionată la Steaua ca oricând. Sub comanda lui Gică Hagi, Steaua a înscris în Liga I doar patru goluri în şase etape, având cel mai slab atac din ultimii 60 de ani. Evoluţia din partida cu Rapid l-a convins pe Gigi Becali că nu mai poate continua cu antrenorul Hagi şi astfel şi-a înteţit atacurile la "Rege": "Steaua este pe un drum care duce spre prăpastie.

Dacă Gică va schimba traiectoria asta şi o va aduce pe drumul spre biruinţă, e bine, dacă nu, eu nu am să las Steaua aşa niciodată. Hagi e încăpăţânat, dar bineînţeles că vom face ce vreau eu. Dacă nu, voi face eu cu altcineva", a spus Becali care l-a avertizat pe tehnician: "Pe Zaharia nu-l veţi mai vedea titular la Steaua.

Zaharia a fost un transfer bun, poate cel mai bun al Stelei, pentru că ne-a adus în Liga Campionilor, dar nu va mai fi titular. Hagi dacă vrea îl pune, dar a doua zi şi pleacă, fără scandal". Cel mai probabil, dacă Hagi va fi demis, locul său va fi luat de secundul Massimo Pedrazzini. Este posibilă însă şi o soluţie surprinzătoare, pentru că, după cum a informat site-ul fanatik.ro, Gigi Becali l-a contactat ieri telefonic şi pe Mircea Rednic.

Patronul promite o victorie

Chiar dacă jocul echipei scârţâie rău, Gigi Becali nu a renunţat la optimismul său proverbial. "Toată lumea vrea să învingă Steaua. Dacă sunt eu aici, nu se poate decât victorie", a declarat Becali care nu-l vede pe Golanski suficient de pregătit să joace titular la Steaua.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite