Hagi întoarce armele împotriva roş-albaştrilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

faţă în faţă echipa momentului în Divizia A, Poli Timişoara, şi campioana Steaua, aflată în derivă. şase puncte din şase posibile pentru Europoli în acest retur, faţă de doar două

faţă în faţă echipa momentului în Divizia A, Poli Timişoara, şi campioana Steaua, aflată în derivă. şase puncte din şase posibile pentru Europoli în acest retur, faţă de doar două remize albe trecute în dreptul roş-albaştrilor. Dincolo de statistici, partida de duminică seară reprezintă revenirea lui Gheorghe Hagi în faţa fanilor stelişti. De data aceasta, ca adversar. După ce l-a refuzat în vară pe Gigi Becali, omul care a adus Supercupa Europei în Ghencea vine la Bucureşti să îndepărteze Steaua de titlul de campioană. Odată cu Regele, va fi pentru prima oară adversarul Stelei şi Gabi Balint. "Abia aştept să văd reacţia fanilor stelişti. Rămâne la latitudinea lor cum ne vor primi. Eu îi voi aplauda", spunea fostul mare atacant al Stelei. De partea cealaltă, Cosmin Olăroiu are numai amintiri neplăcute despre Poli. În primul său mandat la Steaua, Olăroiu pierdea în Ghencea, în vara lui 2002, cu 0-1 în faţa Timişoarei, proaspăt revenită în Divizia A, după fuziunea cu AEK Bucureşti. Eşecul i-a determinat pe fanii stelişti să-l ironizeze pe tehnician alintându-l "Poli", în loc de binecunoscutul "Oli". În toamna anului trecut, Olăroiu a fost demis de la cârma violeţilor, deşi echipa ce afla pe un loc fruntaş în Divizia A.

Oli îl ironizează pe Iancu
Tehnicianul stelist Cosmin Olăroiu s-a arătat deranjat de declaraţia patronului lui Poli Timişoara, Marian Iancu, care a spus că îşi menţine părerea că antrenorul din Ghencea se ridică la valoarea unuia de locurile 3-4. "Nu mă interesează ce spune domnul Iancu. Dacă declaraţia venea de la un om care are competenţa să vorbească despre fotbal, atunci mai mergea, dar aşa poate să-şi dea cu părerea doar ca suporter. E ca şi cum aş explica eu acum cum se schimbă bujiile sau electromotorul la maşină. Ar fi hazliu!", a precizat tehnicianul roş-albaştrilor. Olăroiu a mai spus că Steaua - Poli Timişoara nu este, în opinia sa, un meci al orgoliilor şi a lăudat evoluţiile bănăţenilor în ultimele două etape, considerând că principalele pericole vin de la Alin Stoica, Pleşan sau ungurul Simek. Deşi finanţatorul Gigi Becali nu l-a vrut pe arbitrul Ionică Serea la partida de mâine, Olăroiu a spus că are încredere în "centralul" focşănean pentru că are valoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite