Hagi, huiduit la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Criza de la Poli Timişoara pare să nu se mai sfârşească. Trupa lui Hagi a pierdut, cu 4-2, deplasarea de la Constanţa şi se afundă în mijlocul clasamentului, devenind o echipă de pluton.În

Criza de la Poli Timişoara pare să nu se mai sfârşească. Trupa lui Hagi a pierdut, cu 4-2, deplasarea de la Constanţa şi se afundă în mijlocul clasamentului, devenind o echipă de pluton.
În minutul 18 al partidei dintre Farul şi Poli, Regele era fericit. Chiar dacă o mare parte a suporterilor constănţeni îl huiduiau, echipa sa conducea pe tabelă după golul marcat de Gigel Bucur. Înjurăturile la adresa sa au continuat şi Hagi a devenit din ce în ce mai încruntat. Nu din cauza reacţiei tribunei, ci din cauza propriei echipe. În ultimul minut al primului mitan, Tibi Moldovan a egalat, cu o torpilă de la 20 de metri. Repriza a doua a fost un dezastru pentru fostul mare fotbalist. La numai trei minute de la reluarea jocului, tabela arăta deja 3-1 pentru trupa lui Momcilo Vukotici. Disperarea a apărut pe faţa tehnicianului alb-violet. În minutul 81, bomboana pe coliva bănăţenilor a fost pusă de Senin. Golul doi pentru echipa patronată de controversatul Marian Iancu nu a mai constituit nici măcar o palidă consolare. La finalul partidei, Hagi a încercat, fără succes, să se împace cu suporterii constănţeni şi a refuzat să dea mâna cu patronul Farului, Gheorghe Bosânceanu, fiind sigur că acesta i-a pus pe spectatori să strige împotriva sa. "Dacă Hagi consideră că este un tehnician de locul 1-10, treaba lui. Eu am nevoie de unul de locul 1-3", a spus Iancu, care se gândeşte foarte serios să găsească un înlocuitor pentru sezonul următor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite