Hagi cere întăriri urgente

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Antrenorul Stelei ameninţă că dacă nu i se vor aduce jucători nu poate garanta performanţa Pentru Steaua, programul de pregătire în vederea noului sezon a intrat pe linie dreaptă.

Antrenorul Stelei ameninţă că dacă nu i se vor aduce jucători nu poate garanta performanţa

Pentru Steaua, programul de pregătire în vederea noului sezon a intrat pe linie dreaptă. Astfel, roş-albaştrii îşi vor prezenta diseară în faţa propriilor suporteri din Ghencea lotul, după care va urma un amical cu Charleroi (20:30, ProTV).

În această vară, Steaua a jucat şapte partide amicale, reuşind să obţină o singură victorie, patru rezultate de egalitate, iar de două ori a pierdut. Ultimul joc disputat în Olanda, cu Willem Tilburg (1-1), l-a dezamăgit pe "Rege", care a solicitat întăriri urgente. "Până duminică vreau două transferuri, altfel o să avem mari surprize neplăcute. Eu tot aştept, mai ales că mi s-a promis că se rezolvă. În afară de primul 11, sunt jucători cu care nu se poate face performanţă", a spus Hagi.

Deocamdată, lucrurile merg prost pentru stelişti în încercarea lor de a pune mâna pe atacantul Dady şi mijlocaşul Artementeros. Astfel, Dady a fost diagnosticat cu pubalgie, astfel că va fi nevoit să stea pe tuşă între şase săptămâni şi trei luni. "Situaţia părea să meargă bine, dar în ultimele zile s-a agravat. De aceea am optat ca jucătorul să-şi oprească antrenamentele şi să urmeze un tratament specific.

O operaţie nu este exclusă", a spus medicul lui Beleneses, Rui Miller, pentru cotidianul "O Jogo". În ceea ce-l priveşte pe mijlocaş, Steaua are şanse mici să-l achiziţioneze, mai ales că pe fir a intrat şi FC Sevilla.

Roş-albaştrii îşi vor prezenta astăzi achiziţiile într-un spectacol care va începe la ora 19:00, urmat de amicalul cu Charleroi (20:30, ProTV). În schimb, jocul cu Zaglebie, programat pe 31 iulie, va fi transmis de Prima TV (21:45).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite