Hagi, în TOP 100 cei mai buni jucători de la mondiale! - Revista presei sportive

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa sportivă scrie despre includerea lui Hagi în topul celor mai buni jucători de la mondiale, Lucescu nu are variante solide pentru postul de portar şi clanul Becali e în război cu Lucescu Jr. Citiţi şi un interviu cu Ivan Patzaichin şi ce a spus Bratu despre plecarea de la Dinamo.

Hagi, în TOP 100 cei mai buni jucători de la mondiale!

Spaniolii au realizat topul celor mai tari 100 de jucători din istoria campionatelor mondiale! Regele Hagi este singurul român prezent în topul celor mai buni 100 de jucători de la mondiale, la categoria cei mai buni mijlocaşi, scrie Sport.ro.

"Nu îmi pare rău că am plecat de la Dinamo!"

Împrumutat la Litex Loveci o jumătate de sezon, Bratu speră ca echipa campioană a Bulgariei să-l cumpere definitiv. "A fost această oportunitate şi am spus da. Nu îmi pare rău, pentru că acum o să am prilejul să joc mai mult. Cât despre regrete, am unul foarte mare! Îmi pare rău că nu am luat şi eu un titlu cu Dinamo", a spus Bratu pentru Prosport.

Răzvan Lucescu n-are variante solide pentru postul de goal-keeper

Singura "naţională" care are 3 foşti portari în staff, selecţionerul şi "secunzii" săi, Stelea şi Ioniţă, a ajuns să mizeze pe oameni care nu sînt titulari la club, precum Lobonţ şi Pantilimon, sau pe un copil, Lung jr. Înfrîngerea din Ucraina a adîncit problemele selecţionerului pe tema alegerii goal-keeper-ului cu care vor fi atacate calificările la Euro 2012,m scrie Gazeta Sporturilor.

Clanul Becali, în război cu Lucescu jr.

Selecţionerul continuă războiul cu Victor Becali. "Poate vrei să te antrenez şi pe tine!", i-a transmis Răzvan lui Becali. Impresarul declarase că la naţională vor mai rămâne doar secunzii din cauza noului regulament al lui Lucescu, potrivit GSP TV.

Interviu cu  Ivan Patzaichin

Amiralul sportului românesc, Ivan Patzaichin, a rememorat cele mai dragi clipe din cariera sa de excepţie şi a povestit unele dintre cele mai importante trepte pe care le-a urcat în ascensiunea sa către înalta performanţă, într-un interviu acordat Sport Total FM.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite