Hagi: "Iartă-l, Doamne, pe Gigi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

>> "Regele" a rămas şocat după ce finanţatorul Stelei a spus despre el că este "agentul serviciilor secrete". Războiul de la distanţă dintre Gigi Becali şi Gică Hagi continuă. De

>> "Regele" a rămas şocat după ce finanţatorul Stelei a spus despre el că este "agentul serviciilor secrete".

Războiul de la distanţă dintre Gigi Becali şi Gică
Hagi continuă. De fapt, acesta este întreţinut mai mult de finanţatorul Stelei. Latifundiarul crede că serviciile secrete l-au convins pe Hagi să-l atace, după ce antrenorul a plecat din Ghencea. "Regele" s-a săturat de vorbele lui Gigi. "Nu mai comentez ce spune el". Şi Ienei a criticat declaraţia patronului.

Turneul lansării primului DVD "Hagi - Volumul I. Naţionala" s-a încheiat ieri în Craiova. "Mi-am dorit să lansez DVD-ul şi în acest oraş. Aici s-au lansat jucători mari şi doar o conjunctură nefavorabilă m-a împiedicat să îmbrac tricoul Universităţii", a spus "Regele", care este încă urmărit de subiectul Steaua.

"Regele" nu a reuşit încă să treacă peste umilinţa pe care a suportat-o în Ghencea, dar preferă să nu se mai gândească la trecut. "Acum, de sărbători, nu mai vreau să mă gândesc la Gigi Becali. Spun doar atât: <> ", a conchis ex-antrenorul roş‑albaştrilor.

Ienei: "Gigi este îndrumat greşit"

Declaraţia latifundiarului din Pipera nu a rămas fără ecou. Tehnicianul care a antrenat Steaua când a câştigat Cupa Campionilor Europeni, Emeric Ienei, i-a dat, subtil, peste nas lui Becali şi i-a luat apărarea lui Hagi. "Este o inepţie să spui că Gică Hagi ar fi cooperat vreodată cu Securitatea.

El doar a jucat fotbal, a făcut-o foarte bine, şi doar datorită calităţilor fantastice cu care a fost înzestrat a reuşit să-şi facă şi o carieră de invidiat. Este limpede că Gigi Becali este îndrumat greşit, nu ştiu de cine. Face greşeli imense, după care îi pare rău. Gigi este ca un copil", a conchis Ienei.


Neaga şi Cristocea, doriţi la Iaşi


Pentru majoritatea jucătorilor din lotul Stelei, aceste sărbători nu sunt tocmai fericite. Conturile lor sunt încă goale, promisiunea patronului fiind că banii vor fi daţi după Crăciun. Anunţaţi că nu mai sunt doriţi în Ghencea, jucătorii de pe lista neagră sunt în tratative cu alte formaţii.

Deloc cu o situaţie liniştitoare în clasament, Poli Iaşi încearcă o lovitură prin transferurile lui Neaga şi Cristocea: "Ne-am propus ca în această iarnă să aducem la Iaşi numai jucători de valoare. Ar fi extraordinar dacă am reuşi să-i luăm pe Neaga şi Cristocea", a spus Ion Zapodeanu, un oficial al moldovenilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite