Habibou, la un pas de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jucătorul a primit un cot în faţă, iar medicii au încercat mai bine de 10 minute să-l resusciteze Atacantul francez Habib Habibou s-a accidentat grav în partida amicală pe care Steaua

Jucătorul a primit un cot în faţă, iar medicii au încercat mai bine de 10 minute să-l resusciteze

Atacantul francez Habib Habibou s-a accidentat grav în partida amicală pe care Steaua a câştigat-o aseară împotriva bulgarilor de la Levski Sofia, scor 1-0. Cu cinci minute înainte de finalul jocului, fotbalistul a primit un cot în faţă după un contact cu un fundaş advers şi şi-a pierdut cunoştinţa.

Medicii echipei Steaua, precum şi cei ai formaţiei Levski, au încercat mai bine de 10 minute să îl facă pe fotbalist să îşi revină. Exasperaţi că nu s-a putut face rost de o targă, steliştii l-au transportat pe braţe pe jucător într-o Salvare incomplet echipată, care l-a dus de urgenţă la spital. Jucătorul a avut nevoie chiar şi de o traheotomie pentru a respira.

Din fericire, după câteva ore, fotbalistul îşi revenise. "Jucătorul este în afara oricărui pericol. Este conştient şi am vorbit cu el. Va rămâne în spital pentru a efectua investigaţii medicale suplimentare, însă nu mai sunt probleme şi Habib are o stare de sănătate stabilă.

El a primit o lovitură de cot la nivelul sinusului carotidian, care a declanşat un reflex vagal puternic", a declarat medicul Stelei, Radu Paligora, pentru site-ul oficial al clubului.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite