HCM şi Steaua au ajuns ciuca bătăilor în Ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioanele de la handbal masculin şi fotbal nu au reuşit să obţină vreun punct în cea mai importantă competiţie europeană . HCM Constanţa a înregistrat patru înfrângeri în patru

Campioanele de la handbal masculin şi fotbal nu au reuşit să obţină vreun punct în cea mai importantă competiţie europeană .

HCM Constanţa a înregistrat patru înfrângeri în patru meciuri şi ocupă ultimul loc în grupa B, având 96 de goluri primite şi 126 marcate. După insuccesul de sâmbătă, scor 23-34, contra celor de la Montpellier, românii au spus adio Ligii Campionilor şi menţin doar şanse teoretice de calificare în Cupa Cupelor, competiţie în care va merge echipa aflată pe locul trei în grupă.

HCM mai are de susţinut două jocuri: pe 15 noiembrie la Constanţa, cu Hammarby, şi pe 22 noiembrie, în deplasare, cu THW Kiel.

La fel stau lucrurile şi cu Steaua, care a adunat patru înfrângeri în tot atâtea meciuri în grupa H a Ligii Campionilor la fotbal. Steaua mai are de disputat două jocuri, cu Slavia la Bucureşti şi Arsenal, la Londra, şi are nevoie de patru puncte pentru a putea continua în Cupa UEFA.

Similitudinile continuă şi în ceea ce priveşte banca tehnică. Lucian Râşniţă şi-a prezentat demisia chiar după primul meci din Liga Campionilor, dar nici înlocuitorul acestuia, Eden Hairi, nu a putut redresa situaţia. Cam la fel s-au petrecut lucrurile şi în Ghencea.

Gigă Hagi i-a dus pe stelişti în grupele Ligii Campionilor, dar nu a prins decât un joc pe banca "roş-albaştrilor", cu Slavia Praga. Nici înlocuitorii acestuia, Massimo Pedrazzini sau Marius Lăcătuş, nu au reuşit să obţină rezultate mai bune.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite