HCM Constanţa înfruntă pe Valladolid în semifinalele Cupei Cupelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ieri s-au tras la sorţi adversarele echipelor româneşti de handbal calificate în semifinalele cupelor europene. HCM Constanţa va da piept cu puternica formaţie spaniolă Valladolid. Formaţia

Ieri s-au tras la sorţi adversarele echipelor româneşti de handbal calificate în semifinalele cupelor europene. HCM Constanţa va da piept cu puternica formaţie spaniolă Valladolid. Formaţia iberică este antrenată de selecţionerul spaniol Juan Carlos Pastor şi are în lot un campion mondial, Garabaya. Antrenorul echipei constănţene, Aihan Omer, consideră că şansele de calificare în dubla manşă cu Valladolid sunt de 50 la sută. "Să fim optimişti. În această fază nu mai contează cu cine jucăm. Valladolid e puternică, dar cred că şansele de calificare în finală sunt egale", a declarat tehnicianul care şi-ar fi dorit să joace în deplasare meciul tur.

Echipă croată pentru Steaua
Steaua Bucureşti va juca în semifinalele Cupei Challenge cu echipa croată Agram-Medvescak Zagreb, locul trei în ierarhia internă. Antrenorul "militarilor", Vasile Stângă, este de părere că, "dacă Steaua a ajuns până aici, acest lucru ne dă dreptul să fim optimişti şi mai departe". Steliştii sunt îngrijoraţi în legătură cu locul de desfăşurare a partidei, deoarece, în data meciului tur, în Sala Polivalentă este programat un concert. "Pe 26 aprilie, când am fi vrut să jucăm, este programat un concert. Vom vedea cum ne vom înţelege şi cu croaţii, să jucăm pe 25 aprilie, pentru că dorim să oferim un nou spectacol publicului care ne-a susţinut frenetic în returul cu Vardar Skopje", a declarat antrenorul secund al Stelei, Nicolae Munteanu. Steaua, ca şi HCM Constanţa, va juca pe teren propriu meciul tur, pe 25/26 aprilie, iar returul, în deplasare, pe 1/2 aprilie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite