Guso, făcut k.o. de o petardă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Portarul echipei de fotbal Pandurii Tg. Jiu a fost titular în partida Norvegia-Bosnia 1-2, întreruptă 30 de minute din cauza acestui incident Adnan Guso a trecut prin momente de groază în

Portarul echipei de fotbal Pandurii Tg. Jiu a fost titular în partida Norvegia-Bosnia 1-2, întreruptă 30 de minute din cauza acestui incident

Adnan Guso a trecut prin momente de groază în debutul meciului. În secunda 50, fanii bosniaci au aruncat cu torţe şi petarde pe teren, iar goalkeeperul a avut de suferit, el primind o petardă direct în cap.

Meciul a fost întrerupt 30 de minute, timp în care fanii oaspeţilor au fost evacuaţi de pe stadion. Ulterior, Federaţia Norvegiană de Fotbal şi-a cerut scuze pentru incidentele create. "Am crezut că totul este sub control, dar bosniacii au reuşit să introducă pe stadion acele micuţe torţe", a declarat preşedintele Sondre Kaafjord, care totodată a acuzat federaţia din Bosnia de faptul că a refuzat să vândă bilete pentru suporterii din afara ţării, astfel că aceştia s-au împrăştiat în tot stadionul.

Oricum, pentru aceste incidente, Federaţia Bosniacă va fi drastic amendată, existând chiar posibilitatea de excludere din competiţie pentru această naţională.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite