Gullit, la Galaxy!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

David Beckham va avea un nou antrenor la Los Angeles. Olandezul a renunţat la postul său de comentator tv şi va conduce "galaxia" californienilor Americanii de la LA Galaxy nu au reuşit

David Beckham va avea un nou antrenor la Los Angeles. Olandezul a renunţat la postul său de comentator tv şi va conduce "galaxia" californienilor

Americanii de la LA Galaxy nu au reuşit să-l convingă pe Zidane să revină în fotbal, dar s-au ales cu un antrenor cu experienţă de Premier League. Ruud Gullit va fi instalat astăzi ca noul antrenor al lui Beckham.

Olandezul, în vârstă de 45 de ani, va fi prezentat oficial în cadrul unei conferinţe de presă care va avea loc astăzi la Home Depot Center, urmând să semneze un contract valabil pe trei sezoane. Galaxy a terminat dezamăgitor ultimul sezon, în ciuda încorporării vedetei engleze David Beckham.

Echipa din Los Angeles nu s-a calificat în play-off-ul pentru titlu, în timp ce "Becks" a ratat aproape tot sezonul, din cauza unei lungi serii de accidentări. În ultima perioadă, presa americană a dezvăluit intenţia celor de la Galaxy de a transfera vedete din fotbalul european, precum Zidane, Davids, Recoba sau Ronaldo.

Ruud Gullit, o legendă

Noul antrenor al lui LA Galaxy a ajuns la AC Milan în 1987, pentru suma-record pentru acea vreme de 8,4 milioane de dolari, şi a câştigat Cupa Campionilor în 1989 şi 1990.

El a mai evoluat la cluburi precum Feyenoord, PSV, Sampdoria, iar în 1998 s-a retras ca jucător de la formaţia engleză Chelsea, după ce cu un an în urmă a câştigat Cupa Angliei, primul trofeu major după 26 de ani.

Timp de doi ani a fost antrenor-jucător la Chelsea şi a mai pregătit pe Newcastle şi Feyenoord. Anul trecut, Gullit a lucrat ca analist al partidelor de fotbal la o televiziune.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite