Grupele Champions League la penultimul examen

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Anderlecht - Chelsea. Chiar da-ca Chel-sea este practic calificata in optimile Ligii Campionilor, orgoliul tehnicianului Jose Mourinho nu-i va lasa pe londonezi sa se relaxeze. De partea cealalta,

Anderlecht - Chelsea. Chiar da-ca Chel-sea este practic calificata in optimile Ligii Campionilor, orgoliul tehnicianului Jose Mourinho nu-i va lasa pe londonezi sa se relaxeze. De partea cealalta, Anderlecht este una dintre cele mai slabe echipe din liga, fara nici un punct acumulat pana acum.
FC Porto - Rangers. Este ultima sansa pentru Porto sa prinda unul din primele doua locuri din grupa, astfel ca meciul cu Rangers este vital. Un egal ar putea diminua semnificativ sansele de calificare, mai ales ca in ultima etapa portughezii se deplaseaza la Bratislava, acolo unde nu este usor sa castigi.
Fenerbahce - AC Milan. Turcii nu au sanse de calificare in optimi, dar cu siguranta ca vor incerca din toate puterile sa invinga pe AC Milan, una dintre cele mai galonate echipe de pe continent. Totusi, italienii au toate sansele sa scoata macar un egal pe Sukru Saracoglu.
Lokomotiv - Brondby. Rusii stau prost in grupa B a Cupei UEFA, unde nu au acumulat decat un punct din doua partide, astfel ca meciul cu Brondby este extrem de important, singura varianta a moscovitilor fiind o victorie pe propriul teren.
Jablonec - Most. Gazdele ocupa locul 8 in prima liga ceha, in timp ce Most este doar pe locul 13. Avand in vedere ca Jablonec este o echipa foarte solida pe propriul teren, sunt sanse mari ca echipa-gazda sa se impuna fara prea mari probleme in aceasta seara.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite