Grupă grea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Tricolorii" nu au avut noroc la tragerea la sorţi pentru Mondialul din 2010, Mutu&Co. urmând să dea piept cu puternica naţională a Franţei, dar şi cu incomodele naţionale ale Serbiei sau

"Tricolorii" nu au avut noroc la tragerea la sorţi pentru Mondialul din 2010, Mutu&Co. urmând să dea piept cu puternica naţională a Franţei, dar şi cu incomodele naţionale ale Serbiei sau Lituaniei.

La turneul final se vor califica direct câştigătoarele celor nouă grupe, iar cele mai bune opt echipe clasate pe locul doi urmând să joace meciuri de play-off (patru jocuri tur-retur), care vor desemna ultimele patru reprezentative participante la faza finală. Echipa de pe locul doi cu cele mai slabe rezultate va rămâne acasă. Victor Piţurcă nu s-a arătat prea fericit de această tragere la sorţi.

"Grupă foarte grea. În afară de Feroe, nu cred că există echipă care să poată câştiga toate partidele. Francezii au venit cu 4-5 tineri foarte buni, care vor fi titulari indiscutabili peste cinci-şase luni. Lituania a crescut foarte mult în ultimul timp, iar cu sârbii au avut tot timpul probleme. Chiar şi Austria poate emite pretenţii", a afirmat selecţionerul Piţurcă, imediat după tragerea la sorţi de la Durban, Africa de Sud.




Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite