Grigore, norocul Rapidului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu respiraţia patronului în ceafă, Copos cerându-le fotbaliştilor săi să se gândească şi la titlu, feroviarii s-au impus cu 1-0 în faţa echipei FC Naţional, cucerind toate cele trei

Cu respiraţia patronului în ceafă, Copos cerându-le fotbaliştilor săi să se gândească şi la titlu, feroviarii s-au impus cu 1-0 în faţa echipei FC Naţional, cucerind toate cele trei puncte.
Rapidul a arătat ca un tăvălug în faţa "bancarilor", mai ales în prima repriză, dar nu a putut finaliza numeroasele ocazii avute la poarta elevilor italianului Cristiano Bergodi. În al doilea mitan, fără să mai pună aceeaşi presiune, giuleştenii au reuşit să marcheze cu trei minute înainte de final, prin Nicolae Grigore, după o lovitură cu capul, şi astfel să urce pe locul patru în Divizia A, cu 30 de puncte, la opt lungimi de ocupanta primului loc, Dinamo. Alb-vişiniii au reintrat şi în cursa pentru titlu, fapt ce l-a entuziasmat pe George Copos. "E prima victorie în acest retur şi sunt fericit", a spus vicepremierul. "Trebuie să jucăm la capacitate maximă atunci când suntem pe teren. Sunt foarte fericit şi promit că voi fi pe fază atunci când sunt pe gazon", a spus Nicolae Grigore. "Nu contează când înscriem, important este că o facem", a adăugat Daniel Niculae. Prezenţi la meci, cei doi titulari accidentaţi ai Rapidului, Marius Măldărăşanu şi Artiom Karamian, au urmărit cu sufletul la gură partida, ploieşteanul urmând a scăpa de ghips în zilele următoare, în timp ce armeanul ar putea prinde ultimele etape din campionat.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite